A testünk önmaga legjobb doktora

Magyarországon egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Bowen-technika. A testen elvégzett precíz egyszerű fogások sorozata, melyet a közéjük beiktatott karakteres szünetekkel az alkalmazók könnyen, fájdalmat nem okozva végeznek el. A Bowen alkalmazók nem gyógyítanak a hagyományos értelemben, hanem egyfajta katalizátorként dolgozva, beindítják a test öngyógyító folyamatait.

A testünk önmaga legjobb doktora” – ez volt Tom Bowen, a technika megalkotójának egyik mottója. Ausztráliában élt és dolgozott. Több évtizednyi gyakorlati megtapasztalással alkotta meg ezt a módszert, amit később róla neveztek el. A kevesebb több elve alapján dolgozott, eredményei pedig magukért beszélnek: évente mintegy 13 ezer embert kezelt, 88 százalékos gyógyulási sikerrel.

A technikája később világhírűvé vált, és hazánkban is egyre többen foglalkoznak vele. A Bowen módszer az egész szervezetre kifejti hatását, alkalmazható akár önmagában, akár más (orvosi) kezelések kiegészítéseként.

 

Mi nem betegségeket kezelünk, csak feszültségi állapotokat szüntetünk meg a testben, ami igen sokirányúan hat a szervezetre. Az emberi testet egységes egészként értelmezzük, melyben minden mindennel összefügg, és kihatással van egymásra. A kezelésnek gyakorlatilag nincs ellenjavallata. A kapott információt a test belülről kifelé a saját igenyeinek mentén dolgozza fel” – mondta Liebe György, az Európai Bowen Akadémia tagja.

A Bowen a legkülönbözőbb ideg- és izomrendszeri problémák, így a derék-, hát- és vállfájásra javallott, de ugyanúgy belső szervi problémák, allergia, asztma, emésztési, hormonális és nőgyógyászati gondok, valamint fejlődési zavarok kezelésére is ajánlott. Sok, fokozott munkahelyi stressznek kitett ember pedig stresszmentesítés céljából jár el hetente kezelésre.

A technikával baleset által okozott sokkhatást is hatékonyan lehet oldani. A baleset okozta fájdalom, ijedtség miatt gyakran előfordul, hogy az illető furán viselkedik, zavart, nem lehet vele kapcsolatot teremteni. A Bowen alkalmazó, pár egyszerű fogással, néhány perc alatt ki tudja hozni ebből az állapotból, tud neki segíteni.

Forrás: napidoktor.hu

Időpont egyeztetés kezelésre

Jelentkezz be most!

+36 30 6395966

 

Szavazz az egészségre!!!

Pozitív megerősítéseket küldök, amik segítenek, ha elakadnál!

 

Iratkozz fel most a hírlevélre!

Név
E-mail
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot