Tapasztalatok, beszámolók - klienseim elmondása alapján

Szeretnék mindenkit tájékoztatni, aki a tapasztalatokat olvassa, hogy a Bowen technika nem gyógyító módszer!

A szervezet öngyógyító folyamatait támogatjuk vele, hiszen szervezetünk önmaga legjobb doktora! A Bowen kezelések nem helyettesítik a hagyományos orvoslást! Minden eset egyedi, minden ember más!

Kérem szépen ezt vegyék figyelembe, amikor olvassák a történeteket! Egyetlen garancia, a szervezet szuper intelligenciája!

Kérdésükkel forduljanak hozzám bizalommal: + 36 30 639 59 66-os mobilszámon!

10 éves Bowen szülinapra

Kedves Csilla!

A 10. évfordulódra ugyan nem tudtam elmenni, de leírtam néhány sorban a gondolataimat a bowenről és a Te áldásos tevékenységedről.

2019 április végén találkoztunk személyesen első alkalommal. Hogy is kerültem hozzád?!

2017 őszén és 18 novemberében a bal bokám megbicsaklott és megsérült. Első alkalommal, viszonylag hamar rendbejött, de második alkalommal a vérömleny, a duzzanat nehezen múlt el, bicegtem, nehezemre esett a járás, mint utóbb kiderült részleges szalagszakadás volt. A hivatalos diagnózist nem írom le, kálváriám a hagyományos orvoslással, inkább nem mesélném el.
Viszonylag hamar beláttam, hogy keresnem kell valamilyen alternatív gyógymódot, mert az állapotomat tarthatatlannak éreztem. A járás nemcsak, hogy nehezemre esett, de sajnos már deréktáji fájdalom is társult hozzá. Megviselt, hogy én, aki természetszerető lévén, szabadidőmben, kirándultam, túráztam, még a munkahelyemig is nehezen jutok el. 58 éves koromat különösebb betegség nélkül megértem, semmiféle gyógyszert nem szedtem, így ebbe az áldatlan helyzetbe nem tudtam belenyugodni.
Szerencsére az égiek utat mutattak, az egyik vidéki barátnőm beszélt nekem a bowen technikáról, Ő már járt bowen kezelésekre. Rákerestem a neten is és valahogy éreztem, hogy ez segít majd nekem is.

Már csak Téged kellett megtaláljalak itt Budapesten.
Ez is érdekes volt. Viszonylag hamar megtaláltalak a neten, de a végleges döntés előtt még nézelődtem kicsit… és mindig visszatértem hozzád. Tudod, ez a megmagyarázhatatlan megérzés… J

Eljött az első kezelés napja, utána hihetetlen megkönnyebbülést éreztem. A jó nehéz batyutól, amit a hátamon cipeltem addig, és ami már olyan természetes volt, hogy szinte észre sem vettem, megszabadítottál. …és az érzés… huhh, de jó! ki tudok egyenesedni! J és az a nyugalom, amit éreztem, kimondhatatlan jó érzés volt. Úgy mentem haza, mint egy alvajáró, keresztül az úton… egy autó tülkölése „ébresztett” fel… azóta tudom, csak óvatosan a kezelések után…

Aztán csak mentem hétről-hétre hozzád és nem volt egy fikarcnyi kétségem sem, a kezelések sikerét illetően. Akkor sem, mikor jött a fájdalom… nem ijesztett meg, éreztem ez ezzel jár, mondtad is és bíztam és folytattam… emlékszem, az utolsó éles, szúró fájdalom augusztus 17-én (2019) volt utoljára, nagyon megjegyeztem a dátumot, nem is tudom miért…

A probléma, amivel hozzád fordultam elmúlt, mehettem kirándulni, de a kezelések egyéb pozitív hatását is éreztem magamon. A hangulatom sokkal jobb lett, a nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lettem, olyannyira, hogy a környezetem is észrevette rajtam a változást. Az emésztésem is rendeződött, puffadás, egyéb stressz okozta problémák rendbejöttek.

A heti rendszeres alkalmak helyett, már csak a havi emlékeztető kezelésekre jártam, és járok ma is, mert feltétlen híve lettem a bowen –technikának.

2020.  Jött ez a vírus, a bezártság, a home office… Mint szabálykövető emberke, betartottam a kijárási korlátozásokat, a maszkot, meg mindent, amit mondtak, előírtak…
És jöttek a problémák - mozgásszervi, vérnyomás, emésztés, stressz… stb. olyan is, ami addig nem volt.
Segítettél megint, hogy ép ésszel át tudjam vészelni ezt az időszakot és fizikailag és mentálisan is egészséges maradjak. Köszönöm Neked!

… és ami a bowen technikán túli… 

Végtelenül szerencsésnek érzem magam, hogy találkozhattam veled. Leírni, megfogalmazni sem tudom igazából, hogy mennyire hálás vagyok. Személyedben, egy olyan embert ismertem meg, aki nem csak egy technikát alkalmaz, és ezzel segít embereken, hanem, aki egy végtelenül elhivatott, emberséges, energikus és fáradhatatlan … Viselkedéseden keresztül, példát mutatsz, ami feltétlen inspiráló, felemelő… és sorolhatnám még tovább is. 

Sajnálom, hogy nem lehettem ott a 10. évfordulón, hogy személyesen is megköszönjem, amit értem tettél.

Puszillak, Judit 

 

BOWEN ÉS AZ ISIÁSZ!

Íme Tímea története!
Kedves Csilla!
Ezúton szeretném megköszönni amit értem tettél.
Nyolc hét iszonyatos fájdalom után hallottam Rólad.
 
Egy isiásznak köszönhetően nem tudtam ülni, menni, feküdni, aludni, vezetni.
Megmondom őszintén nem sok reménnyel mentem hozzád, de úgy voltam vele mit veszíthetek.
Hát csak NYERTEM!
 
Már a második kezelés után éreztem némi javulást, a negyedik után pedig megszűnt minden fájdalmam.
Megfogadtam magamnak, hogy rendszeres vendéged leszek, hogy megelőzzem azt, hogy ez a fájdalom újra kialakuljon!
 
Mindenkinek csak ajánlani tudlak!
Hálás köszönettel:
Rézműves Tímea
 
 

BOWEN ÉS VESEKŐ!

Szeretnék megosztani Veled egy Bowenes tapasztalatot!

Bowen és a vesekövek története!

Az egyik kedves kliensem izgatottan telefonált ma! Képzeljem el, hogy a 4 veseköve ami volt eltűnt. Ma volt ultrahangon és az orvos kétszer is megnézte, de 1-et sem talált, nem hogy 4-et!
Nagyon boldogok voltunk mindketten <3

Mindig mondom nektek, hogy az emberi testben nagyon nagy potenciál van! A tiedben is! Szóval, ha unod már hogy fáj, ha az orvosok azt mondják, téged már ebből a bajodból nem lehet kigyógyítani, bízz a testedben és gyere Bowenre. Bekapcsoljuk a szervezet az öngyógyító funkciót és te hétről-hétre jobban leszel!

 

BOWEN ÉS EGY ÚJABB SPORTOLÓI TAPASZTALAT

Kedves Csilla!

 
Gyönyörűen süt a nap, kék az ég. Az imént értem haza a Duna partról, futottam 5 kilométert. Nagyon hálás szívvel gondolok Rád.
Történt még augusztus közepén, hogy megerőltettem magam. Fájt a derekam, a külső combom, mindkét térdem. Bár igyekeztem kímélni magam, az állapotom egyre romlott. Nyújtottam, használtam krémeket és tapaszokat, de ülésből alig tudtam felállni, csak hajlott derékkal, lassan tudtam járni.
És szeptember vége felé egyszer pittyent a telefonom. Üzenet érkezett Tőled - a hírleveledet szoktam olvasni. Írtad, ha valakinek problémája van, bejelentkezhet az adott telefonszámon. Tudom, hogy véletlenek nincsenek, rögtön felhívtalak. 5 héten keresztül heti 1 alkalommal voltam Nálad kezelésen. Rendkívül gyorsan javult az állapotom. Már az első kezelés után könnyebben tudtam járni. Először a combomban érzett fájdalom szűnt meg, a következő kezelés után szinte egyik napról a másikra megszűnt a térdfájásom. A járásom is helyrejött. Nem okoz gondot, hogy egyenes derékkal járjak. Ma már egyáltalán nem érzek fájdalmat mozgás közben, sőt futottam 5 kilométert. 
Hogy megőrizzem jelenlegi formámat - és szeretnék még fejlődni is - havonta 1 alkalommal visszamegyek "emlékeztető" kezelésre.
Hálásan köszönöm, amit értem tettél, szeretettel ölellek: Gyöngyi
 

BOWEN ÉS A SPORT - egy amatőr sportoló tapasztalata a mószer hatékonyságáról!

Magamról röviden annyit, hogy én is mint a legtöbb ember egy nagyobb betegség hatására voltam csak hajlandó életmódot váltani, és beépíteni napi rutinomba a rendszeres sportolást. Ami végül olyan jól sikerült, hogy átestem a ló túloldalárja és elkezdtem rendszeresen futó, kerékpár és triatlon amatőr versenyekre járni. Amik azért adtak segítséget, mert a felkészülés 1-1 versenyre rendszert adott az edzéseknek. A sikeres teljesítésük pedig pozitív visszajelzés volt az életmódváltás jótékony hatásairól.

A fentiekből kiderült ezek az amatőr versenyek és teljesítésük fontos szerepet játszanak jelenlegi életemben. Egy ilyen fontos verseny volt a 2013 szezonnyitó  az V. Balaton szupermaraton, mely március 22-25. került mgrendezésre. Ezen a verenyen azt tűztem ki magam elé célnak, hogy eddigi távolságaimat felülmulva szombat és vasárnap is több mint a maratoni távot teljesítve egyéni versenyzőként félig körbefussam hazánk legnagyobb tavát. Ez nem jelentett kisebb feladatot, mint szombaton Badacsonyból Balatonfüredig, majd vasárnap Balatonfüredről Siófokig elérni, ami összesen 95 km-es távot jelent!

Az első jel az volt, hogy kedd reggel masszázs után ahogy fel akartam venni a cipőmet annyira beált a derekam, hogy csak derékszögben meghajolva tudtam közlekedni. S bár az összes népi gyógymódot bevetettem (földön alvás, nyújtás, stb.) nem javult érdemben az állapotom. Gyengébb idegzetű barátaim, már ekkor bolondnak tartottak, hogy még mindig azon töröm a fejem, miként hozzam magam rajtkész állapotba. De szerencsére Andi a kolléganőm nem volt tisztában a helyzet komolyságával és magadta Pető Csilla számát.

Én igazából a vele és a Bowennel való találkozásomat tekintettem JELnek.

Minden úgy történt mint a mesében: csütörtökön megkezelt, pénteken rápihentem, harmadnapra pedig rajthozálltam. Talán nem is a mesébe illő, sokkal inkább a varázslatos kifejezés az ide illő. Hétköznapi gondolkodásom számára egy varázslattal ért fel,  egy mindössze 1 órás minimális stimuláló kezelés testem öngyógyító ereje, és hitem rajtkész állapotba hozott kevesebb mint 48 óra alatt és a verseny két napos teljesItése során sem adódott semmi gond!

Persze a verseny után ismét felkerestem, mint ahogy azóta minden komoly megmérettetés elött és után, mert ma már saját tapasztalatból TUDOM, hogy a Bowen módszer a sportolók felkészüléséhez, verseny utáni regenerálódásához is hatékony segítséget tud nyújtani.

GÁBOR BOWENES TAPASZTALATA

Hellomi? Ez itt a reklám, és a hála helye. Meló közben megsérült a bal hüvelykujjam. Megkértem Pető Csilla csoporttársamat ( Fitness Sportoktatónak tanulunk mindketten), hogy tegye újra egészségessé a kezemet. Megtette, meggyógyult! Köszönet és hála érte! <3 

KATA TÖRTÉNETE, AKINEK MÁR KÉTSZER SEGÍTETT A BOWEN

,,,már másodszor segített Csilla, és a Bowen technika.
Először 2017 -ben fordultam Csillához, azzal, hogy a bal karom nem tudom felemelni, szerintem teniszkönyök volt, ám ez csak olyan öndiagnózis, mellette viszont a testemben több helyen jelentkeztek izületi fájdalmak, amik egy bal lábon keletkezett achilles sérülés után jelentkeztek. 4 kezelésen voltam, fokozatosan eltűnt a fájdalom, és azóta sincs rá panasz.
Most azért fordultam Csillához, mert emésztési problémám volt, ami sűrűn előforduló gyomorfájással kezdődött, majd hasmenés követte, egyre súlyosabb formában. Ezeket a tüneteket olyan események előzték meg életemben, amik oda vezettek, hogy idegileg teljesen leromlottam. Így utólag nehéz megmondani, melyik volt előbb, az idegi összeomlás, vagy az emésztési panaszok. Csilla a beleim, gyomrom, és a vegetatív idegrendszert kezelte, kezeli heti egy alkalommal. Már az első kezelés átütő eredményt hozott, a hasmenés szinte teljesen megszűnt. Az idegrendszer első kezelése után,olyan jóleső fáradtságot éreztem, hogy annyi volt a bajom, miért nem vagyok már otthon? Mert egyébként nagyon jólesett ez az érzés, megnyugvás, béke, valahogy így tudnám jellemezni.
Ezúton is szeretném Neked megköszönni Csilla, és neked is, Bowen.
 
Kata
 
 
 

KRISZTINA BOWENES TAPASZTALATA

Én egy ismerősöm révén jutottam el Pető Csillához, ajánlás útján.  Előtte nem is hallottam a Bowen kezelésről!  Igazából azt se tudtam hogy mire megyek csak tudtam hogy jó lesz és már az első alkalom után is megtapasztaltam, hogy milyen csodálatos a kezelés hatása!! Én nyaki fájdalommal és hasi panaszokkal érkeztem Csillához. A nyaki fájdalmak már az első alkalom után enyhültek. Nagyon érdekes volt azt megtapasztalni azt, hogy még másnap meg harmadnap is éreztem a hatását. Olyan volt mintha levettek volna egy terhet a hátamról!!!! Én csak négy alkalommal voltam, de a négy alkalom hatására már a hasi fájdalmak is teljesen megszűntek. A nyaki fájdalom már  az első alkalom után megszűnt. Én mindenkinek nagyon tudom ajánlani a módszert és Csillát aki egy fantasztikus személyiség!

JUDIT ÉS JÁNOS TAPASZTALATA 

Kedves Csilla,

kilencedikén voltunk utoljára kezelésen. Az eltelt idő elegendőnek látszik arra, hogy folyamatában lássuk a kezelések eredményességét. Összegezve azt mondhatjuk, mindketten jobb állapotban vagyunk, mint a kezelés előtt.

A János nagy örömmel mondja, hogy a sok fájdalma a jobb térdében gyakorlatilag megszűnt. Két kilométert úszik fájdalom nélkül, a lépcsőn lefelé ugyanúgy közlekedik, mint régen.

Ami engem illet, a jobb combomnál oldalt hosszabb ülés után most is fáj, igaz, nem nagyon; de még nem egészen tökéletes. A nyújtásokat csinálom, és a gyógytornászt is igénybe fogom venni, amiről beszéltünk. Türelmes vagyok, különösen, mert látok javulást, és ez reményt ad a teljes gyógyulásra.

Csilla egészségügyi javaslatait megfogadtuk, és a jövőben is be fogjuk tartani. Értékeltük ezeket a tanácsokat, és általában azt a pozitív hozzáállást és segíteni akarást, ami Csillát főként jellemzi.

Az egy-egy óra kezelés nagyon hamar letelt, mindketten észre sem vettük az idő múlását. Amit furcsállottunk, az a kezelés módja volt. Rövid kezelések, viszonylat hosszabb megszakításokkal. Később értettük meg, miért van így.

Még egyszer köszönünk mindent. Nem állunk le a jövőben sem a sporttal.

Kívánunk Önnek további szakmai sikereket a fiatal és a hozzánk hasonlóan idősebb pácienseinél is.

Üdvözlettel: Bródy Judit és János

KATA TAPASZTALATA - MENSTRUÁCIÓS CIKLUS BEÁLLÍTÁS BOWENNEL

Kedves Csilla!

Majdnem 2 hónapja járok hozzád Bowen kezelésre a ciklusommal kapcsolatban. Ilyen rövid idő alatt megtapasztalhattam a kezelés pozitív hatását. A megszokott tudatos ciklusfigyelésem során termékeny nyákot tapasztaltam, ami azt jelenti, hogy ovuláltam minden gyógyszeres kezelés nélkül csak a Bowennel.

Köszönöm neked!
Kata

A következő lépés után reméljük beszámolhatunk arról, hogy a kliensem áldott állapotban van! Drukkoljatok!

 

JELENA BOWENES TAPASZTALATA

18 éves korom óta fájt a hátam.(gerincferdülés, nyitott gerinc) Derekam leginkább és a két lapocka közti rész nagyon sokszor begörcsölt, pláne az utóbbi másfél évben. Nagyon sokat szenvedtem emiatt. Kipróbáltam nagyon sok mindent, de minden csak ideig-óráig segített. Manuálterápia, csontkovácsok, ilyen-olyan gyógymasszázsok.

Aztán egy kolleganőm mesélt , hogy apukájának nagyon komoly problémái voltak a gerincével, már járni is alig tudott és Bowennel meggyógyult teljesen. Az interneten utánanéztem és felkerestem Csillát. Kb 10 alkalom  után megszűntek a fájdalmaim. Nagyon nagyon hálás vagyok Neki és ennek a csodás módszernek. 

KÖSZI!!! puszi Jelena

IRÉN ÉS A BOWEN

Kedves csilla!

Nehezen és fájdalmasan mozduló bal karral fordultam önhöz. 3 kezelés és a karom rendbe jött. Nem vagyok a szavak embere, ezért csak annyit mondok - KÖSZÖNÖM!

üdvözlettel!
Irén

ESZTER BOWENES TAPASZTALATA

A hatvan év, az ülő életmód és néhány baleset, melynek során komoly ütés érte a gerincemet megtette a hatását. Huzamosabb ideig, se ülni, se állni nem birok, az íróasztal előtt térdelve dolgozok. A sportolást, futás, súlyzózás, kerékpározás, evezés abbahagytam. Csak úszni járok és kutyát illetve magamat sétáltatni. Hetente legalább egyszer végigcsinálok egy egyórás gerinctorna gyakorlatsort.

Az orvosi vizsgálatok a porckorongok kopását, gyulladását, meszesedését mutatták ki. Negyedéves ciklusokban kell szednem gyógyszert vagy pl. Béres porcerő forte tablettát. Az orvos félévente ad beutalót fizikoterápiai kezelésekre, melyek célja elsősorban a gyulladás és a fájdalom csökkentése.

Március végén hallottam a Bowen módszerről egy előadást Csillától. Ez felkeltette az érdeklődésemet, mivel tüneti kezelések helyett a szervezet öngyógyító mechanizmusának beindítását illetve fokozódását ígérte. Mivel épp ez idő tájt kezdtek el ropogni a térdízületeim úgy gondoltam kipróbálom, mit lehet vele elérni.

Legnagyobb meglepetésemre, már az első kezelést követően megszűnt a térdemben a recsegés és nem kerülöm el a lépcsőket sem, ha fel kell menni egy-két emeletet. Bár a kezelés elkezdésekor kezdtem meg a gyógyszerszedési szünetet, el kell mondanom, hogy az eltelt három hónap folyamán jóval könnyedébben mozogtam, mint korábban, pedig úszni is ritkán voltam, és ebben az évben még fizokoterápiára se mentem el.  A kezelések óta jobban alszom és frissebbnek, energikusabbnak is érzem magam, mint előtte. Legutóbb pedig már néhány hosszabb-rövidebb kocogást is megkockáztattam, hogy lépést tartsak a kutyussal.

Számomra egy csoda, hogy ilyen egyszerű „fogásokkal” ilyen hatással lehet az ember szervezetére. A Bowenről nekem a japán harcművészet azon fogásai, ütései jutnak eszembe melyek könnyedén alkalmasak az ellenfél ártalmatlanítására csak tudni kell mit és hogyan kell csinálni. A bowen úgy tűnik ennek az ellentéte, olyan fogasok alkalmazása melyek nem megsemmisítik, hanem épp ellenkezőleg megerősítik azt, akin alkalmazzák.

Remélem, a gerincem közelgő időszakos MRI vizsgálati eredménye, javulást fog mutatni a korábbi állapothoz képest.

Köszönettel: Eszter

ÁBEL ÉS A BOWEN

Ábel és a Bowen! – újabb tapasztalat

 

Kedves Csilla,

Ábel természetes úton született, komplikációk nélkül, a 38. héten. A mozgásfejlődése normális volt, 4,5 hónaposan forgott, 7 hónaposan kúszott, azonban a kúszás nem volt szabályos, csak az egyik oldalát használta. A mászás nem indult el időben, négykézláb is csak rövid ideig tartotta magát. Neurológiai és ortopédiai eltérést nem találtak. 9 hónapos korában kezdtünk el gyógytornára járni. 10 hónapos volt, amikor a védőnőnk tanácsára a torna mellett elmentünk Hozzád. 2 alkalommal voltunk, az első után megtett 2-3 mászó mozdulatot ónállóan, majd 10,5 hónaposan elkezdett szabályosan mászni.

Köszönjük a segítséget!

Lovász Dóri

 

SZILVIA BOWENES TAPASZTALATA

Kedves Csilla!

 

A gyógyulásom történetét szeretném leírni Neked!

 

Amikor elmúltam 50 éves úgy gondoltam, hogy egy izgalmas divatos sportot szeretnék kipróbálni!

Ez a ZUMBA volt. Többször végigtáncoltam az órákat.

Ez a „tánc” forma, igen csak megviseli a csípőízületeket, mert rengeteg gyors csípő mozgást kell elvégezni!

Sajnos rövid idő után, csípő tájékon komoly fájdalmaim jelentkeztek. Éjszaka már nem tudtam aludni, felébredtem a fájdalomra. Csak ha felkeltem, jártam egy kicsit, utána lett jobb!

Elmentem a reumatológiára, ahol megröntgenezték a fájdalmas területet. Közölték, hogy  a kopás miatt vannak a fájdalmaim. A doktornő  egy fájdalom csillapítót írt fel, valamint porcépítő tablettát.

Szedtem a csodabogyókat, de nem lett jobb. Ismét el az orvoshoz. Most már gyógytornára is el kellett járnom, valamint elektromos kezelést is kaptam a fizikoterápián.

Még mindig nem lettem jobban. Már sántítottam is. Igaz a sok gyógyszer miatt az éjszakai erős fájdalmak csökkentek, de sportolni nem tudtam.

A következő lépés az MR vizsgálat volt. Ott sem találtak semmi különöset, kopás, írták a szakvéleményben.

A kerékpározás volt az egyetlen, amit jól viseltem, akkor jobban voltam, de ahogy jött a tél és nem lehetett biciklizni, ismét fájdalom, sántítás gyógyszer.

A sántítás eredményeként, sajnos a térdem is elkezdett zsibbadni, amire aztán semmilyen gyógyszer sem hatott!!!

Ez az állapot már majdnem két éve tartott, amikor édesanyám egy éjszakai riportban meghallotta a Béki professzor vendégének, Pető Csillának a műsorát.

Egy különleges kezelési módról beszélt.

Veszteni valóm nem volt, így felkerestem. Nagyon hittem benne, hogy ez segíteni, fog, mert igen csak kilátástalannak tartottam, hogy 53 éves koromra ez a fájdalmas jövő áll előttem. Nagyon el voltam keseredve.

Tájékoztatott a Bowen lényegéről, lehetőségeiről.

Úgy gondoltam belevágok.

 Az első kezelés után még jobban fájt mindenem, amitől kissé megijedtem. Igaz Csilla jelezte, hogy ez teljesen normális.

 Heti rendszerességgel mentem a kezelésekre.

Sikerült úgy relaxálnom , hogy még el is aludtam a kezelés közben, ami az én feszült  életvitelemhez képest, elég nagy csoda.

A 3. alkalom után már éreztem a Bowen jótékony hatását, magam sem hittem el, hogy ez létezhet!!!

Semmi gyógyszer, csak ez a „ nyomkodás”- mert én így hívom- és a javulás útjára léptem!

A 6. alkalom után elmúltak az évek óta tartó fájdalmaim, úgy hogy közben semmilyen gyógyszert nem szedtem!

A mai napig számomra ez egy csoda. Fájdalmaim elmúltak, fájdalomcsillapító nélkül élem az életemet, a térdem nem zsibbad és nem is sántítok!!!! !

 Szinte hihetetlen a gyógyulásom!

Azóta is havi rendszerességgel járok a Bowen kezelésekre , relaxálni jól érezni magam, feltöltődni.

Köszönöm Csilla!!!!

 

Üdvözlettel,

 

Szilvia

 

 

2017. március 28.

ILDIKÓ TÖRTÉNETE - VÁLTOZÓKORI MENSTRUÁCIÓS PROBLÉMA

51 évesen, a változó kor küszöbén boldogan vettem tudomásul, hogy menstruációm egyik hónapról a másikra elmaradt. 3 hónap után először pecsételő, majd hosszú hetekig tartó nagyon erős vérzés tette kellemetlenné napjaimat.
A megoldást keresve jutott eszembe Csilla, aki régen osztálytársnőm volt. Bejelentkeztem hozzá Bowen kezelésre.
A harmadik alkalom után a vérzés teljesen elmúlt, energikusabb és kiegyensúlyozottabb lettem.
Hiszem, hogy betegségeinknek lelki okai vannak. Együtt Csillával, nálam ezt is sikerült kiderítenünk, úgyhogy már dolgozom rajta.
A tervezett küret elmaradt és az orvosi vizsgálat megállapította, hogy a 3 cm-es cisztám is összeesőben van. Csilla kezeléseit mindenkinek szívből ajánlom!
Csilla kitartást kívánok a további munkádhoz!
Hálás köszönettel: Ildikó

Ha van olyan ismerősöd, barátod, akinek hasznos lehet ez az információ oszd meg velük kérlek!

 

 

MARIKA NÉNI TÖRTÉNETE - IZÜLETI PROBLÉMÁK

Köszönöm a kezeléseket! 


Már az első kezelés után jó véleményem volt. Mindent reményt vesztve jelentkeztem Csillánál. Évtizedek óta izületi problémáim vannak, és ez a közelmúltban térdműtéttel tetődzött, ami sajna nem éppen jól sikerült. Bár orvosilag feltöltötték, nem kis összegért ( 40.000 Ft-ért ) zselésítették, nagy piros foltok jelentek meg a lábamon. Csilla az első kezelésnél, megígérte, hogy a piros foltok el fognak tűnni és a bokáim sem fognak dagadni. Most pár héttel a kezelést követőn elmondhatom, hogy a foltok eltűntek a lábamról, a bokáim nem dagadnak és az izületeim sem fájnak.Hajlik a térdem és a kiskocsit, amit ahhoz kaptam, hogy járni tudjak már nem használom, csak akkor ha vásárolni megyek. Az esti cukor gyógyszeremet elhagytam és a fájdalom csillapítókat és az altatómat sem kell szednem:-) A Moksa Elixírtől a lelkem is jobb és sokkal vidámabb vagyok:-) Iszom a méregtelenítőt, amit Csilla javasolt és már 6 kg-ot fogytam... 
Csilla minden utasítását betartom, mert nekem nagyon fontos, hogy jobban érezzem magam. 
Most úgy érzem, hogy a térdprotézist is megúszom. 
Úgy tervezem, hogy havonta egyszer eljárok kezelésekre, mert a gyógyszerekre eddig is már sokkal többet költöttem. Szeretem ezeket az angyali kezeléseket. 
Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Bowenre! 

Köszönettel: Jánosiné Marika (Adony )

JUDIT TÖRTÉNETE - NYAKI GÖRCS KEZELÉSE

Idén januárban egy közeli családtagomról súlyos betegség derült ki. Ez a hirtelen jött rossz hír annyira megviselt, hogy éjszakánként nem tudtam aludni és minden este begörcsölt a nyakam az idegességtől. 

Egy idő után már annyira kimerült voltam, hogy elmentem Csillagvirághoz tanácsért. Ő ajánlotta nekem a Bowen kezelést. 
Az első kezelés után 3 napig nem fájt a nyakam, utána viszont egész éjjel nem aludtam és jobban fájt mint addig összesen. 
Másnap már sokkal enyhébb volt a fájdalom, harmadnapra már szinte teljesen elmúlt. 
A negyedik nap után megszűnt. El sem akartam hinni, hogy ez a kínzó fájdalom, ami megkeserítette a napjaimat, eltűnt. Utána még egy kezelésen vettem részt és az álmatlanságom is elmúlt, azóta sokkal nyugodtabban tudok aludni. 

Szeretném megköszönni Csillának a sok segítséget, amit adott és hogy alkalmazta rajtam a Bowen technikát!! 

ÁGICA TÖRTÉNETE - MELLHÁRTYA ÉS TÜDŐGYULLADÁS

Szeretném megosztani csodás javulásom történetét. 


Március 9.-én /pénteken/ Csilla bowenkezelést alkalmazott nálam. 

Két hete tartó tüdő-mellhártyagyulladás és egy kezdődő homlok-arcüreggyulladás volt a legnagyobb gondom.
 
Meg ami ehhez hozzájárul /elhúzódó magas láz, átvirrasztott, átizzadt éjszakák, kőkemény köhögés, stb./ 

A kezelés után máris jobb lett a közérzetem. 
Átaludtam az éjszakát és nem voltam lázas. 
Másnap beindult egy hatalmas mennyiségű sűrű sárga-zöld orrfolyás, ez volt tegnap, éreztem és érzem ahogy tisztul a fejem és tüdőm. Ezen kívül nagy százalékban elmult a hátfájásom. 
 
Nem tudom még milyen kezeléseket csinált Csilla, de az egész szervezetemről azt lehet elmondani, hogy történik valami odabenn. 
Elvétve köhögök és a hangom is lassan a régi. 

Nagyon nagy tudása van és tudja, hova kell nyulni. Mai napon úgy érzem, hogy majdnem százas vagyok. 
Pedig tegnapelött már temettem magam. 
 
Nagyon szépen köszönöm és az Isten áldja meg Csillát, hogy rátalált erre a csodára és hogy hatalmas érzéke van hozzá. 
Mindenkinek csak ajánlani tudom teljes szivemből. 
 
Biztos vagyok benne, hogy rendbe fogja tenni a nyirokrendszer problémám, vese és pajzsmirigy gyengeséget, valamint a cisztákat is. 
 
Alig várom hogy ismét kezeljen, mert tudom hogy sok éve tartó gondoktól szabadít meg. Csak köszönni tudom, hogy ennyire lelkiismeretes, jó ember! 
 
Mindenki örülhet, aki rátalál erre a nem mindennapi teremtésre. 
Kívánok mindenkinek gyógyulást! 

EDIT ÉS ZOLI TÖRTÉNETE - MEDDŐSÉG ÉS A BOWEN

Gyereket szerettünk volna a férjemmel, de fél év sikertelen próbálkozás és orvosi vizsgálatok sora után kiderült, hogy gondok vannak. Ezek a gondok a peteéréshez kapcsolódnak és PCOS-t, petefészekben található cisztákat is diagnosztizáltak.

Ekkor fordultam Hozzád és a Bowen technikához. 5 kezelésen voltam, és már az elejétől éreztem, hogy az egész alhasam `mocorog`. Azt hittem, hogy a peteérést sikerült stimulálni, de kiderült hogy időközben meg is fogant a csöppség!

Nehéz lenne utólag megmondani, hogy mi segített, talán a beszélgetésünk a nőiességről és a menstruációhoz való hozzáállásomról, talán a fizikai kezelés, talán valami más. Akárhogy is volt, hatalmas köszönettel tartozunk Neked és a Bowennek!

További hasonló sikereket kívánunk Neked és a hozzád fordulóknak!

Köszönjük!

Edit és Zoli

PANNI TÖRTÉNETE - MESTRUÁCIÓS PROBLÉMA MEGOLDÁSA

Szia Csilla!

Csak eszembe jutottál, és megint hálás vagyok és köszönöm, hogy rendbetetted a menzeszemet. 

7 hónapja nem menstruáltam, az orvosok nem igazán tudtak mit kezdeni ezzel az állapottal...3 kezelésen vettem részt Nálad és azóta rendszeres (igaz 23 napra, nem 27-re, na de ez van:) ) és ami még jobb, hogy egyáltalán nem fáj, sose volt még ilyen, hogy gyógyszer nélkül, most pedig simán!!!

Köszönettel: Panni

ÉVA NÉNI TÖRTÉNETE -KÖHÖGÉS CSILLAPÍTÁSA

Éva néni 86 éves és megfázott, nagyon köhögött egy hétig, aludni sem tudott! 

Aztán eszébe jutott megkérdezi, hogy tudok e segíteni neki, a Bowennel! A kezelés éjszakáján, már egész éjjel tudott aludni és 1 hét alatt teljesen rendbe jött. 3 kezelésen vett részt!

Egy amerikai orvos azt mondta, hogy mielőtt az emberek orvoshoz mennek, inkább vegyenek részt 2 Bowen kezelésen, mert a legtöbb ember nem beteg, csak nagyon stresszes! Ha a két kezelést követően valaki még mindig nincs jól, akkor érdemes orvoshoz fordulni, mert így az orvosok sokkal letisztultabb képet kaphatnak arról, hogy hol a probléma!

 

ILDIKÓ TÖRTÉNETE - CSÍPŐ EGYENSÚLYBA ÁLLÍTÁSA

A mai örömömet szeretném veled megosztani, illetve hálás köszönetet mondani.

Együtt dolgozunk egy ideje, sok mindent megjavítottál már rajtam. (alvásproblémák, menstruációs gondok, izom merevség, a lelkemről már nem is beszélve..) 

A mai aktualitás egy szűrővizsgálat eredménye, miszerint a csípőm szép szimmetrikus (a vizsgálatot végző orvos definiálta így)

Ez annak függvényében jelentőségteljes, hogy ez egy összehasonlító vizsgálati eredmény, mert 1 évvel ezelőtt ez egyáltalán nem így volt.

Ráadásul én ezt nem is jeleztem Neked, hanem Te vetted észre és meg is rendszabályoztad ezt a rakoncátlan csípőmet 1 kezeléssel. 

Hálás köszönet érte!!!

Szeretettel:

Ildikó

GABRIELLA TÖRTÉNETE - BÉNULT KÉZ OLDÁSA

Tegnap valakit megkezeltem, de csupán azért mert szerette volna megtapasztalni a Bowent, és tartottam egy spontán kis bemutatót.

Műtötték a gerincét láttam hol vannak feszültségei...

Pár perc múlva felkiálltott, hogy érzi a széket...

Meglepődve néztem rá...

Elmesélte, hogy 15 éve nem érzett semmit a jobb kezével...

Szívemet melegség öntötte el, nem túlzás amikor azt mondom, hogy csodálatos módszer a Bowen:-)))

 

Aki nem hiszi járjon utána!

MAGDI TÖRTÉNETE - TÉRDFÁJDALOM MEGSZŰNÉSE

Márciusban mindkét térdem kapott Bowen kezelést. Nehezen ment a lépcsőjárás és a kerékpározás. 

Nem közvetlenül a kezelés befejezésekor éreztem a jó hatást, hanem pár hét elteltével. Sokkal jobb lett, a maximumon igénybe vettem a térdeket egész nyáron: biciklizés, kerti munka, lépcsőzés stb. 

Immár év vége lesz és még mindig jól érzem, nem fáj.

Ajánlom mindenkinek a Bowen-t, szike mentes és vegyszermentes kezelés, - a türelmes páciens gyógymódja.

Köszönöm Csilla 

Magdi

ZSUZSA TÖRTÉNETE - VÁLLFÁJDALOM OFF :-), KALAPÁCSUJJ TÖRTÉNETE

Drága Csilla!

Évek óta küszködtem a jobb vállam fájdalmával. Sokszor nem csak a vállam fájt, hanem kisugárzott a könyökömbe, majd az egész karomba. 

Előfordult, hogy a karom nem tudtam felemelni. Két évvel ezelőtt egy nagyon meleg nyári napon elmentem Csilla bowen bemutatójára. Itt találkoztam először ezzel a csodálatos dologgal. Kb. 10 perces bowen kezelés után fel tudtam emelni a karom vállfájdalom nélkül.

Mint minden emberre, rám is jellemző, hogy ha nem fáj, akkor nem is teszünk ellen semmit. Hát én is jól el voltam, de két hónap múlva újra jelentkeztek a fájdalmak. 

Orvoshoz mentem, különböző kezeléseket kaptam, de a vállam továbbra is fájt. Végül tavaly nyáron rászántam magam és elmentem Csillához. Olyan rossz állapotban volt már a vállam, hogy 5 kezelés után még mindig éreztem. Persze sokkal kevésbé, mint a kezdetekor. Csilla megnyugtatott, hogy a szervezetemnek időre van szüksége, amíg feldolgozza az ilyen hosszú ideig elhanyagolt fájdalom "kijavítását". Úgy is volt. 

Nagyjából egy hónap eltelt az utolsó bowen kezelést követően, amikor arra lettem figyelmes, hogy minden helyre állt a szervezetemben, azt sem tudtam mi a "vállfájás".

Csilla a kezelések között észrevette, hogy az egyik lábamon kalapács új van. Na azt is kikezelte!. Sokkal egyenesebb lett, mint korábban volt és a hossza is "megnőtt".

Csilla tanácsára -amit mindenkinek nagyon ajánlok- ismétlő bowen kezeléseket kapok, havonta egyszer. Azóta sokkal jobban érzem magam, több energiám van és a korábbi -hol itt, hol ott- megjelenő fájdalmak sorra tűnnek el. Csak egy példa: nem olyan régen, egy időváltozást megelőzően, az un. kalapács újon levő kis bütyök elkezdett égni, sajogni. 

Ekkor a Csillára gondoltam, illetve arra, hogy "bennem van a bowen" és láss csodát egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy sajgás és égés elmúlt.

TANULSÁG: ne hanyagoljuk el magunkat, mert a testünk, szervezetünk megbosszulja magát. Hallgassatok Csillára, mert Ő mindig csak jót akar!

Ezért örök hálával, szeretettel és csodálattal gondolok rá.

Puszi: Zsuzsa

 

EGY SZKEPTIKUS TÖRTÉNETE - VÁLLFÁJDALOM KIKAPCSOLÁSA

Szkeptikusok és a Bowen!!!

Nagyon szeretem, amikor olyan emberek jönnek kezelésre, akik nem hisznek a Bowen technikában, mert hát ugye, ők mégis csak azok, akik...de ha ők érzik a változást, akkor mindenkinek erről beszélnek....mertezjóóóóó:-) 

A szombati nyílt napon, egy nagyon kedves Csillámos elhozta a Párját, hogy megtapasztalhassa a Bowen áldásos hatását, és tegnap ezt a levelet küldte:

"Mindenképpen szerettem volna, hogy ő is megtapasztaljon egy ilyen módszert, mint a Bowen, mert a hitetlenek társaságához tartozik, míg saját magán meg nem tapasztalja a pozitív változást, aztán már ajánlja másoknak is(pl.Bioptron, használja rendszeresen)!

Szóval mivel neki időnként rettenetesen fáj a válla a 1 1/2 évvel ezelőtti síbalesetéből adódóan( nem is tud azon a vállán aludni), kíváncsian vártam a kezelésed hatását!

Rá akartam kérdezni érez-e változást, de vártam hátha magától mondja, nem kiprovokálni akartam!

És másnap megjött a várva várt beszámoló: - " lehet valami ebbe, mert éjjel gond nélkül aludtam a jobboldalamon "- mondta reggeli kávézás közben!

Nagyon boldog voltam, hogy segítettél rajta! Igaz még nem teljesen olyan mint `új` korában , de nagyon nagy előrelépés a javulásában!

És ez még nem is teljes kezelés volt, csak `pár` fogás ami az adott helyen a bemutatód sikerére való tekintettel beleférhetett az időbe!"

Ha van olyan barátod, ismerősöd, aki szkeptikus és vannak problémái, kérlek oszd meg!vagy mesélj róla!

ZSOLT TÖRTÉNETE - LÁGYÉKSÉRV

Kedves Csilla,

Ezúton is szeretném megköszönni a gyógyulást és a segítséget, amit Tőled kaptam.

Mostanra gyakorlatilag teljesen tünetmentessé váltam, bár a kialakuló félben lévő lágyéksérv, amit az orvosok diagnosztizáltak igen agresszívnek és makacsnak bizonyult. Igaz, jó sokáig (több mint fél éven át) folyamatos fájdalmat és kellemetlenséget is okozott, de mostanra teljesen elmúlt. Korábban bárkihez is fordultam, senki nem tudott segíteni, mindenki azt mondta, hogy meg kell várni, amíg teljesen kialakul és majd csak aztán lehet műteni. 

Úgy néz ki, ezt sikerült elkerülnöm, pedig a triatlon kapcsán elég erősen, intenzíven és folyamatosan terhelem magam. 

Sportteljesítményem folyamatosan javul és nagyon élvezem, hogy újra teljes mozgástartományban tudom használni lábam, fájdalom nélkül, az úszó- és futóedzések, versenyek során.

Még egyszer köszönöm.

Zsolt

ÉVA TÖRTÉNETE - CISZTÁK

Kedves Csillagvirág Csilla!

Sok-sok köszönet és hála a gyógyulásomhoz nyújtott segítségedért és amiért segítettél elkerülni a műtétet.

Januárban "hasi Uh, CT vizsgálat során pancreas feji és processus uncinatus necrosist, valamint nagy mennyiségű szabad hasi- és kismedencei folyadékgyülemet" írtak le. Vagyis a gyomromnál férfi ököl méretű ciszta volt, erős hasi fájdalmakkal, felpuffadással, görcsökkel. Három hétig infúzión, fájdalomcsillapítón és antibiotikumon tartottak kórházban.

Az orvosok kilátásba helyezték, hogy amennyiben nem szívódik fel, akkor kilyukasztják a gyomromat és a folyadékot oda ürítik ki. Kaptam 3 hónapot a javulásra.

Ekkor hallottam a BOWEN technikáról Ilikétől, Zsákáról és jutottam el Hozzád.

Kezeléseid hatására a havonkénti ultrahang vizsgálatok által igazoltan a ciszta folyamatos csökkenésnek indult. Áprilisi lelet alapján 2,4 x 1,2 cm-re csökkent, kontroll vizsgálat 6 hónap múlva.Kitűnő a közérzetem, fájdalom nélkül élek.

Még egyszer köszönöm:

Éva

Éva a kezeléseim hatására megtanulta a módszert és ő is Bowen alkalmazóként dolgozik :-)

TIMEA TÖRTÉNETE  -TÜDŐGYULLADÁS

Kedves Csilla,

Szeretném megköszönni neked a csodálatos kezelést,és megosztanám másokkal is a tapasztalásom.

Kétoldali tüdőgyulladásom van ami fulladással is jár,szedem a nagy dózisú antibiotikumot rá,mivel nem tudok laposan aludni csak magasra felpolcolva a nyakam,vállam, hátam nagyon fájt szinte alig tudtam mozgatni,gondoltam egy nagyot kértem egy időpontot Csillától Bowen kezelésre.

Kezelés után hatalmasat aludtam otthon,szinte alig köhögtem pedig előtte be nem állta  szám.

Nem fájt a nyakam vállam jól tudtam mozogni de a reggeli ásításnál jött csak az igazi meglepetés majdnem teljesen át  tudtam lélegezni a tüdőmet  amire előtte nem tudtam megtenni,és nem volt az éles  szúró fájdalom ami vele járt nap mint nap ,fulladásom sokat javult,szinte laposan alszom azóta.

Egy Bowen kezelés radikálisan sokat javított az állapotomon, előtte hetekig szedett antibiotikum nem volt rá képes!

Szóval nagyon köszönöm,Csilla ,és nagyon köszönöm Bowen!

Szeretettel: Cseh Timea

KATA TÖRTÉNETE - GYULLADÁS

A Bowen techmikáról az egyik ismerősömtől hallottam. 

Mivel pozitívak voltak a tapasztalatai, azt gondolta, nekem is segíthet. Hosszú ideje ugyanis a gyulladás keserítette meg napjaimat. Természetesen elmentem orvoshoz, kaptam antibiotikumot, garatöblögetőt, orrsparyt, gyulladáscsökkentőt, C vitamin, D vitamin, probiotikumot. Mivel csak kicsit javult az állapotom, visszamentem..új antibiotikumot kaptam és további köhögéscsillapítót. Voltam orr-fül-gégészeten, tüdőszűrőn, vérvételen..minden ok, a diagnózis heveny orr-garatgyulladás volt. Vér eredményekben látható volt a gyulladás és nagyon alacsony D vitamin..egyébként semmi különös az orvos szerint.
Később a mandulagyulladás csökkent, azonban hüvelygyulladás alakult ki. Elmentem nőgyógyászhoz..új kúp, krém, öblögetés, vérvétel...
Mivel enyhültek a tünetek, de nem múltak el teljesen...már arra kezdtem gyanakodni, hogy ez lelki lesz..elmentem kineziológushoz. A helyzet továbbra is változatlan volt..és én már egyre jobban el voltam keseredve, így elmentem az ismerősöm által javasolt bowen terápiára, erre 5 alkalommal..elkezdtem szedni a Nigella olajat amire a keletiek azt mondják mindent meggyógyít kivéve a halált. :) 

És valóban sokat segített. A kezelések után mindig azt éreztem, hogy a tünetek felerősödtek, előfordult, hogy nem tudtam bemenni a munkahelyemre sem, de ez az érzet csak a kezelést követő 1-2 napig tartott. A 4.alkalom után határozottan jobban érzetem magam. 

Továbbra kutattam a gyulladás lelki okát és a "Lélekcsillámok" című könyv segítségével sikerült megtalálnom a választ. Köszönet mindenért!"

LÁSZLÓ TÖRTÉNETE - ALVÁSZAVAR

Tartós alvászavarom miatt jelentősen leromlott az életminőségem. 

Egy szerencsés véletlen folytán találtam meg Csillát, mint a Bowen egyik számomra legjobb alkalmazóját.

Már az első kezelést követően alvásom hosszabb és nyugodtabbnak bizonyult.

Néhány kezelést követően állapotom további jelentős javulást mutatott. (László)

CSALÁDI BOWEN KEZELÉS - BEFAGYOTT VÁLL,  LEGYENGÜLT IMMUNRENDSZER

Szeretném megköszönni neked és  a csodálatos BOWEN technikának a gyógyulásomat és a kisfiamnál történt pozitív  változásokat.

Történetem: 

Befagyott vállal és fájdalmakkal éekeztem hozzád egy kedves barátnőm ajánlására.

Bevallom csak a barátnőm miatt mentem, mert ő -biztosan nem hazudik nekem- gondoltam.    

Túl voltam mindenféle orvosi gyógyszerkúrákon és már nem igazán hittem ebben a módszerben sem.

Már az első alkalom után szűntek a fájdalmaim és mozgatni tudtam a bal karom, vállam. Az öt kezelés alatt mellékhatásként megszűntek a derékfájdalmaim, a legalább tíz éve fennálló menstruációs fájdalmaim, a nyaki gerinccsigolyából sugárzó fájdalmas feszülés és fájdalmak.

 Az öt éves kisfiamat legyengült immunrendszere miatt vittem hozzád és a kezelések hatására az oviban összeszedett vírusos megfázásokat már láz nélkül vészelte át.

 A nyaki területén lévő feszültség oldásával a második kezelés után az úszásoktatáson átúszta háton a medencét minden erőfeszítés nélkül. 

Ezt előtte egy évig nem sikerült neki.

Már nem fél a gyógyítóktól mert tudja , hogy gyógyulni fájdalom nélkül is lehet oldott hangulatban sírás nélkül.

NAGY-NAGY Köszönet ennek a Csodálatos technikának és a Kedvességednek Csillánk.

 

 Ráadásnak sikerült a férjem is rábeszélni aki most gyógyul........:)

 

Üdv.Judit.

 

JUDIT TÖRTÉNETE - GERINC PROBLÉMA

A hatvan év, az ülő életmód és néhány baleset, melynek során komoly ütés érte a gerincemet megtette a hatását. Huzamosabb ideig, se ülni, se állni nem birok, az íróasztal előtt térdelve dolgozok. A sportolást, futás, súlyzózás, kerékpározás, evezés abbahagytam. Csak úszni járok és kutyát illetve magamat sétáltatni. Hetente legalább egyszer végigcsinálok egy egyórás gerinctorna gyakorlatsort.

Az orvosi vizsgálatok a porckorongok kopását, gyulladását, meszesedését mutatták ki. Negyedéves ciklusokban kell szednem gyógyszert vagy pl. Béres porcerő forte tablettát. Az orvos félévente ad beutalót fizikoterápiai kezelésekre, melyek célja elsősorban a gyulladás és a fájdalom csökkentése.

Március végén hallottam a Bowen módszerről egy előadást Csillától. Ez felkeltette az érdeklődésemet, mivel tüneti kezelések helyett a szervezet öngyógyító mechanizmusának beindítását illetve fokozódását ígérte. Mivel épp ez idő tájt kezdtek el ropogni a térdízületeim úgy gondoltam kipróbálom, mit lehet vele elérni.

Legnagyobb meglepetésemre, már az első kezelést követően megszűnt a térdemben a recsegés és nem kerülöm el a lépcsőket sem, ha fel kell menni egy-két emeletet. Bár a kezelés elkezdésekor kezdtem meg a gyógyszerszedési szünetet, el kell mondanom, hogy az eltelt három hónap folyamán jóval könnyedébben mozogtam, mint korábban, pedig úszni is ritkán voltam, és ebben az évben még fizokoterápiára se mentem el.  A kezelések óta jobban alszom és frissebbnek, energikusabbnak is érzem magam, mint előtte. Legutóbb pedig már néhány hosszabb-rövidebb kocogást is megkockáztattam, hogy lépést tartsak a kutyussal.

Számomra egy csoda, hogy ilyen egyszerű beavatkozás ilyen hatással lehet az ember szervezetére. A bowenről nekem a japán harcművészet azon fogásai, ütései jutnak eszembe melyek könnyedén alkalmasak az ellenfél ártalmatlanítására csak tudni kell mit és hogyan kell csinálni. A bowen úgy tűnik ennek az ellentéte, olyan fogasok alkalmazása melyek nem megsemmisítik, hanem épp ellenkezőleg megerősítik azt, akin alkalmazzák.

Remélem, a gerincem közelgő időszakos MRI vizsgálati eredménye, javulást fog mutatni a korábbi állapothoz képest.

BRIGITTA TÖRTÉNETE - MENSTRUÁCIÓS PROBLÉMA

15 éve kezdődött,amikor kismama voltam és sajnos, többszöri agyérgörcs miatt nem tarthattam meg a második babámat. 

Azóta drasztikus mértékben változott a menstruációm. Nekem igazán a mennyiségével volt,van problémám. Hét-nyolc napig tart,első három nap szigorú "magánzárka" otthon. 

Dolgozni,a családi életben részt venni,otthoni teendőimet végezni nem tudom. 

Rengeteg, számomra fontos eseményből maradtam ki. Ami a legjobban zavart,hogy a lányom életéből hagytam ki sok mindent. Ez egy idő után megkeseríti a legvidámabb,legoptimistább ember életét is. 
Bár próbálták a lelket önteni belém,több-kevesebb sikerrel. Sajnos már az utóbbi időben úgy éreztem,hogy teher ez mindenkinek,nem csak nekem. 

Nagyon sok energiát,pénzt,munkahelyet áldoztam fel a gyógyulásom érdekében. Sok mindent kipróbáltam,de semmi sem hozott tartós javulást. 

A műtéttől a természetgyógyászatig,tényleg 1000 dolgot kipróbáltam. Egyik"szuper"nőgyógyásztól kerültem a másikig. A kérdéseimre legtöbbször csak találgatás volt a válasz. Nem hibáztatok senkit,de nehéz ezt elviselni,feldolgozni,átélni. A nővérem által ősszel, megismertem egy kedves nőgyógyász hölgyet,aki talán segít a problémámon. Elég drasztikus megoldás lehetősége kezdett el kirajzolódni,amit én nagyon vártam.Újra elkezdtem bízni,remélni....... 

És ekkor jött egy bemutató,amin a párom miatt vettem részt. Ő ugyanis gerincproblémákkal küzd. Végig hallgattam az előadást,tettszett. Ott azt hallottam,hogy semmi sincs véletlenül....és tényleg. 

Az előadás végén, elbeszélgettem a bajomról egy szimpatikus hölggyel,aki új remény csillantott meg előttem. Megbeszéltünk pár nap múlva egy időpontot,elmentünk és kaptam egy kezelést. Ez szerdai nap volt,pénteken pedig megjött a menstruációm. Négy napig tartott,egy percet sem feküdtem. Éltem az életem,társaságba mentem. 

Azóta sem hiszem el. Visszakaptam az önbecsülésem,hitem. Csoda,csak ez jut eszembe. 
KÖSZÖNÖM Csilla! 

TÜNDE TÖRTÉNETE - IZÜLETI FÁJDALMAK

Tünde vagyok.Fodrászként dolgozom több mint 20 éve. 2 gyermeket szültem és a várandóssági időmet is végig dolgoztam. Jelenleg 38 évesen elég sok gonddal kínlódtam. Fizikai problémáim voltak. 

Úgy 8 éve, minden módszerre nyitottan kezdtem el kezeltetni a derekam, keresztcsontom, farokcsontom, a csípőm, a térd ízületem, valamint gerinc problémáim. Ezekkel gondjaim vannak ugyanennyi ideje. 

Pető Csilla által megismerhettem, több alkalommal is kipróbálhattam a BOWEN kezelés technikáját. 
Az első kezelést követően az éjszaka addig tapasztalt fájdalmaim sokat enyhültek, már nem ébredtem fel minden fordulásnál fájdalomra. 1-2 napra tompa nyomásként érzékeltem már csak a fájdalmat. 

A második kezelést követően pár órán keresztül még erőteljesen érzékeltem a fájdalmaim, majd éjjel pihenést követően teljesen megszűntek. 

A harmadik kezeléssel, a vesém, az anyagcsere gyorsulásérdekében, valamint a váll és a jobb felkarom részesült előnyben. A kezelést követően pár óráig ismét sokkal intenzívebb fájdalomérzet jelentkezett, majd pihenést követően, megszűntek. 

Hálásan köszönöm Csillának,a kezelést, és a fájdalom nélküli életet! 

Köszi Csilla!! :)) 

HAJNI TÖRTÉNETE - CSÍPŐFÁJDALOM

Hajni vagyok 56 éves, családi vállakozásunkban dolgozom, több mint 20 éve fájt a forgóm, és a derakam. 

Évek hosszú során végig jártam már sok mindent , hogy az erős fájdalmaktól szabaduljak. 

Pestre is jártam egy híres orvoshoz, Ő azt mondta gondolkodjak el a csípőprotézis műtéten .A helyi reumatológián is évente megfordultam ,kezeléseket, masszázst, tornát és természetesen injekciókat kaptam tüneteim enyhítésére. 

Az Agykontroll technikáját is bevettem , de végleges megoldást nem hozott. 

Tavaly novemberben rátaláltam a Moksa Elixírre ,aminek türelmes szedésétől vártam, hogy problémáim megoldódjanak. 

Egy Moksa Elixír rendezvényen találkoztam először Pető Csillával, Csillagvirággal , nagyon szimpatikus volt rögtön telefon számot cseréltünk és a beszélgetésekből 
kiderült milyen fanatsztikus tudás birtokában van . 

Azonnal kipróbálta rajtam fájdalmaim enyhitésésre és meglepődve tapasztaltam , hogy derék fajdalmam szinte azonnal elmúltak a csípő körül még éreztem a problémát. 

Könnyűnek éreztem magam a kezelés után, bár mire haza értem nehezek lettek a lábaim ,izomlázszerű érzésem volt. 
Ez 2 nap alatt elmúlt! 5 szöri kezelés után a forgó fájdalmam is megszünt, Nagyon boldog voltam és hálás Csillának és a sorsnak hogy utunk keresztezte egymást. 

Mindenkinek boldogan mutattam milyen jól , bicegés nélkül járok! 
Januárban a csúszós úton egy jó nagyot estem és a fájdalmak , ha nem is olyan erősen de vissza tértek. 

Egy hónap után imét elmenetem Csillához 
egyszeri kezeléssel helyre tette bennem az elcsúszás okozta disszharmóniát és megint remekül és fájdalom mentesen élem a mindennapjaimat! 

Köszönöm Csillagvirág és persze csupa nagy betűvel köszönöm BOWEN! 

ANDREA TÖRTÉNETE - BÉNULT ARCFÉL

Egy szép Vasárnap reggel arra ébredtem, hogy az arcom bal oldala teljesen lebénult. 
Nem tudtam mozgatni a száma, nem pislogott a szemem, sőt a nyelvem bal oldalán sem éreztem ízeket. 
A nagy riadalomban gyorsan ügyeletre mentem, ahol közölte az ügyeletes orvos (mellesleg kb. 3 méterről vizsgált meg), hogy ez egy vírusfertőzés okozta bénulás, nincs rá gyógymód, maximum az elektroterápia és vitamin. 

Na, másnap elmentem a neurológiára, mert persze mit gondol az ember, biztos agyvérzésem van, azért bénultam le! 
A neurológus persze ugyanazt mondta, mint az ügyeletes doki. „Semmi komoly, nyugodjon meg! Ez tipikus betegség (perifériás pacialis parezis), amit már akkor meg lehet állapítani, ha be sem jön az ajtón! 

Néhány alkalom elektroterápia és már nyoma sincs!” Hát köszönöm, de ez engem nem nyugtat meg! 

Ezek után elmentem első elktro kezelésemre, amit persze magamnak csináltam, mert a fizikoterápiás asszisztens nem ért rá! Hát már ez elég muris volt. Még 2 kezelésen vettem részt, persze semmi eredménnyel. 

Egy ismerősöm ajánlásával ekkor kerültem kapcsolatba a Bowennel. Már az első alkalom utáni napon szemmel látható volt a változás. 
A bénult arcfelemben olyan izomlázam lett, mintha 300 órát rágóztam volna, pedig a kezelés ezt a területet nem érintette. 

Sőt!Az eddig szűnni nem múló hátfájásom is elmúlt!Már tudtam pislogni, kezdtem érezni az ízeket és a szám sem „lógott” annyira. 

A második kezelés után teljesen elmúltak a tüneteim és ezt csakis a Bowennek köszönhetem! 

Még egyszer köszi Csilla!!! 

ANCI TÖRTÉNETE - SZÉDÜLÉS ÉS LÁBFÁJDALOM

Ancus vagyok Egerből.A nagynéném segitségével jutottam el Csillához,először a meditációira. 
Egy alkalommal szóba jött a Bowen kezelés,és mivel nekem a meditáció során szimpatikus,lett Csilla,és még valami furcsa érzésem volt...igy nem is haboztam....egyböl bejelentkeztem hozzá...Gyöngyösre...a kezelésre. 
Valami azt sugalta,hogy nekem oda elkell mennem.... 
Nagyon sok panasszal érkeztem....szédülés,lábfájás,,de már nem volt olyan nap kb:2 éve,hogy ne fájt volna!!!! 
És ami elviselhetetlen volt"" mert már a múlt...hála Csillának....,,,a térdem....annyira fájt,hogy nem tudtam felkelni az ágyról a wc ről, csak segitséggel. 
Nagyon megviselt,49 évesen nem lehettem önálló. 
Csilla kérdezte a panaszaimat,nem gyöztem sorolni,ő feljegyezte és elkezdödött a kezelés.Kb: 40 percig kezelt,és mondta,hogy kész felkelhetek.Én felkeltem az ágyrol és nem akartam elhinni mit éreztem!! Ugyanis semmit. 
Fáldalmam nem volt...a lábamban,szédülni nem szédültem,és ami fantasztikus érzés a térdem......nem fáj ahogy felkeltem az ágyrol....még mindig nem hittem,,,és leültem a fotelbe....onnan is segitség és kapaszkodás nélkül feltudtam állni...nem tulzás,,,,de kimentem wc re is ....kapaszkodás nélkül onnan is sikerült felállnom!!!! 
Mit mondjaK szinte rohantam Csillához a nyakába borultam és nagyon sirtam!!!!! 
De ezek az öröm könnyeim voltak!!!!! Hiszen jártam már különböző kezelésekre,csontkovácshoz,kiropraktörhöz,magánklinikán is kezeltek,injekciók ,gyogyszerek..(amik már a májamra is rossz hatással voltak)!!! Itt vagyok,most Csilla kezében,2-3 kezelés és ujra az a nő vagyok,,,leszek aki voltam,,!!!! Ugyanis a legnagyobb panaszaim rendeződtek most a kisebbeket kezeli. 
Hálás vagyok CSILLA....neked..és NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM...,HISZ A SOK TANÚLÁSODDAL,,ÜGYESSÉGEDDEL,,,ÚJRA AZ LEHETEK AKI VOLTAM!!!!!! 
REMÉLEM.....HOGY A JUNIUSI LESZÁZALÉKOLÁSI FELÜLVIZSGÁLATRA MÁR NEM MEGYEK,,,MERT DOLGOZNI SZERETNÉK ÚJRA ....KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM..... 
Tisztelettel : Magdáné Ancus 2012.03.10. 

 

 

Időpont egyeztetés kezelésre

Jelentkezz be most!

+36 30 6395966

 

Szavazz az egészségre!!!

Pozitív megerősítéseket küldök, amik segítenek, ha elakadnál!

 

Iratkozz fel most a hírlevélre!

Név
E-mail
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot