Tapasztalatok, beszámolók

 

BRIGITTA TÖRTÉNETE: 

15 éve kezdődött,amikor kismama voltam és sajnos, többszöri agyérgörcs miatt nem tarthattam meg a második babámat. 

Azóta drasztikus mértékben változott a menstruációm. Nekem igazán a mennyiségével volt,van problémám. Hét-nyolc napig tart,első három nap szigorú "magánzárka" otthon. 

Dolgozni,a családi életben részt venni,otthoni teendőimet végezni nem tudom. 

Rengeteg, számomra fontos eseményből maradtam ki. Ami a legjobban zavart,hogy a lányom életéből hagytam ki sok mindent. Ez egy idő után megkeseríti a legvidámabb,legoptimistább ember életét is. 
Bár próbálták a lelket önteni belém,több-kevesebb sikerrel. Sajnos már az utóbbi időben úgy éreztem,hogy teher ez mindenkinek,nem csak nekem. 

Nagyon sok energiát,pénzt,munkahelyet áldoztam fel a gyógyulásom érdekében. Sok mindent kipróbáltam,de semmi sem hozott tartós javulást. 

A műtéttől a természetgyógyászatig,tényleg 1000 dolgot kipróbáltam. Egyik"szuper"nőgyógyásztól kerültem a másikig. A kérdéseimre legtöbbször csak találgatás volt a válasz. Nem hibáztatok senkit,de nehéz ezt elviselni,feldolgozni,átélni. A nővérem által ősszel, megismertem egy kedves nőgyógyász hölgyet,aki talán segít a problémámon. Elég drasztikus megoldás lehetősége kezdett el kirajzolódni,amit én nagyon vártam.Újra elkezdtem bízni,remélni....... 

És ekkor jött egy bemutató,amin a párom miatt vettem részt. Ő ugyanis gerincproblémákkal küzd. Végig hallgattam az előadást,tettszett. Ott azt hallottam,hogy semmi sincs véletlenül....és tényleg. 

Az előadás végén, elbeszélgettem a bajomról egy szimpatikus hölggyel,aki új remény csillantott meg előttem. Megbeszéltünk pár nap múlva egy időpontot,elmentünk és kaptam egy kezelést. Ez szerdai nap volt,pénteken pedig megjött a menstruációm. Négy napig tartott,egy percet sem feküdtem. Éltem az életem,társaságba mentem. 

Azóta sem hiszem el. Visszakaptam az önbecsülésem,hitem. Csoda,csak ez jut eszembe. 
KÖSZÖNÖM Csilla! 

TÜNDE TÖRTÉNETE: 

Tünde vagyok.Fodrászként dolgozom több mint 20 éve. 2 gyermeket szültem és a várandóssági időmet is végig dolgoztam. Jelenleg 38 évesen elég sok gonddal kínlódtam. Fizikai problémáim voltak. 

Úgy 8 éve, minden módszerre nyitottan kezdtem el kezeltetni a derekam, keresztcsontom, farokcsontom, a csípőm, a térd ízületem, valamint gerinc problémáim. Ezekkel gondjaim vannak ugyanennyi ideje. 

Pető Csilla által megismerhettem, több alkalommal is kipróbálhattam a BOWEN kezelés technikáját. 
Az első kezelést követően az éjszaka addig tapasztalt fájdalmaim sokat enyhültek, már nem ébredtem fel minden fordulásnál fájdalomra. 1-2 napra tompa nyomásként érzékeltem már csak a fájdalmat. 

A második kezelést követően pár órán keresztül még erőteljesen érzékeltem a fájdalmaim, majd éjjel pihenést követően teljesen megszűntek. 

A harmadik kezeléssel, a vesém, az anyagcsere gyorsulásérdekében, valamint a váll és a jobb felkarom részesült előnyben. A kezelést követően pár óráig ismét sokkal intenzívebb fájdalomérzet jelentkezett, majd pihenést követően, megszűntek. 

Hálásan köszönöm Csillának,a kezelést, és a fájdalom nélküli életet! 

Köszi Csilla!! :)) 

HAJNI TÖRTÉNETE: 

Hajni vagyok 56 éves, családi vállakozásunkban dolgozom, több mint 20 éve fájt a forgóm, és a derakam. 

Évek hosszú során végig jártam már sok mindent , hogy az erős fájdalmaktól szabaduljak. 

Pestre is jártam egy híres orvoshoz, Ő azt mondta gondolkodjak el a csípőprotézis műtéten .A helyi reumatológián is évente megfordultam ,kezeléseket, masszázst, tornát és természetesen injekciókat kaptam tüneteim enyhítésére. 

Az Agykontroll technikáját is bevettem , de végleges megoldást nem hozott. 

Tavaly novemberben rátaláltam a Moksa Elixírre ,aminek türelmes szedésétől vártam, hogy problémáim megoldódjanak. 

Egy Moksa Elixír rendezvényen találkoztam először Pető Csillával, Csillagvirággal , nagyon szimpatikus volt rögtön telefon számot cseréltünk és a beszélgetésekből 
kiderült milyen fanatsztikus tudás birtokában van . 

Azonnal kipróbálta rajtam fájdalmaim enyhitésésre és meglepődve tapasztaltam , hogy derék fajdalmam szinte azonnal elmúltak a csípő körül még éreztem a problémát. 

Könnyűnek éreztem magam a kezelés után, bár mire haza értem nehezek lettek a lábaim ,izomlázszerű érzésem volt. 
Ez 2 nap alatt elmúlt! 5 szöri kezelés után a forgó fájdalmam is megszünt, Nagyon boldog voltam és hálás Csillának és a sorsnak hogy utunk keresztezte egymást. 

Mindenkinek boldogan mutattam milyen jól , bicegés nélkül járok! 
Januárban a csúszós úton egy jó nagyot estem és a fájdalmak , ha nem is olyan erősen de vissza tértek. 

Egy hónap után imét elmenetem Csillához 
egyszeri kezeléssel helyre tette bennem az elcsúszás okozta disszharmóniát és megint remekül és fájdalom mentesen élem a mindennapjaimat! 

Köszönöm Csillagvirág és persze csupa nagy betűvel köszönöm BOWEN! 

ANDREA TÖRTÉNETE: 

Egy szép Vasárnap reggel arra ébredtem, hogy az arcom bal oldala teljesen lebénult. 
Nem tudtam mozgatni a száma, nem pislogott a szemem, sőt a nyelvem bal oldalán sem éreztem ízeket. 
A nagy riadalomban gyorsan ügyeletre mentem, ahol közölte az ügyeletes orvos (mellesleg kb. 3 méterről vizsgált meg), hogy ez egy vírusfertőzés okozta bénulás, nincs rá gyógymód, maximum az elektroterápia és vitamin. 

Na, másnap elmentem a neurológiára, mert persze mit gondol az ember, biztos agyvérzésem van, azért bénultam le! 
A neurológus persze ugyanazt mondta, mint az ügyeletes doki. „Semmi komoly, nyugodjon meg! Ez tipikus betegség (perifériás pacialis parezis), amit már akkor meg lehet állapítani, ha be sem jön az ajtón! 

Néhány alkalom elektroterápia és már nyoma sincs!” Hát köszönöm, de ez engem nem nyugtat meg! 

Ezek után elmentem első elktro kezelésemre, amit persze magamnak csináltam, mert a fizikoterápiás asszisztens nem ért rá! Hát már ez elég muris volt. Még 2 kezelésen vettem részt, persze semmi eredménnyel. 

Egy ismerősöm ajánlásával ekkor kerültem kapcsolatba a Bowennel. Már az első alkalom utáni napon szemmel látható volt a változás. 
A bénult arcfelemben olyan izomlázam lett, mintha 300 órát rágóztam volna, pedig a kezelés ezt a területet nem érintette. 

Sőt!Az eddig szűnni nem múló hátfájásom is elmúlt!Már tudtam pislogni, kezdtem érezni az ízeket és a szám sem „lógott” annyira. 

A második kezelés után teljesen elmúltak a tüneteim és ezt csakis a Bowennek köszönhetem! 

Még egyszer köszi Csilla!!! 

ANCI TÖRTÉNETE: 

Ancus vagyok Egerből.A nagynéném segitségével jutottam el Csillához,először a meditációira. 
Egy alkalommal szóba jött a Bowen kezelés,és mivel nekem a meditáció során szimpatikus,lett Csilla,és még valami furcsa érzésem volt...igy nem is haboztam....egyböl bejelentkeztem hozzá...Gyöngyösre...a kezelésre. 
Valami azt sugalta,hogy nekem oda elkell mennem.... 
Nagyon sok panasszal érkeztem....szédülés,lábfájás,,de már nem volt olyan nap kb:2 éve,hogy ne fájt volna!!!! 
És ami elviselhetetlen volt"" mert már a múlt...hála Csillának....,,,a térdem....annyira fájt,hogy nem tudtam felkelni az ágyról a wc ről, csak segitséggel. 
Nagyon megviselt,49 évesen nem lehettem önálló. 
Csilla kérdezte a panaszaimat,nem gyöztem sorolni,ő feljegyezte és elkezdödött a kezelés.Kb: 40 percig kezelt,és mondta,hogy kész felkelhetek.Én felkeltem az ágyrol és nem akartam elhinni mit éreztem!! Ugyanis semmit. 
Fáldalmam nem volt...a lábamban,szédülni nem szédültem,és ami fantasztikus érzés a térdem......nem fáj ahogy felkeltem az ágyrol....még mindig nem hittem,,,és leültem a fotelbe....onnan is segitség és kapaszkodás nélkül feltudtam állni...nem tulzás,,,,de kimentem wc re is ....kapaszkodás nélkül onnan is sikerült felállnom!!!! 
Mit mondjaK szinte rohantam Csillához a nyakába borultam és nagyon sirtam!!!!! 
De ezek az öröm könnyeim voltak!!!!! Hiszen jártam már különböző kezelésekre,csontkovácshoz,kiropraktörhöz,magánklinikán is kezeltek,injekciók ,gyogyszerek..(amik már a májamra is rossz hatással voltak)!!! Itt vagyok,most Csilla kezében,2-3 kezelés és ujra az a nő vagyok,,,leszek aki voltam,,!!!! Ugyanis a legnagyobb panaszaim rendeződtek most a kisebbeket kezeli. 
Hálás vagyok CSILLA....neked..és NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM...,HISZ A SOK TANÚLÁSODDAL,,ÜGYESSÉGEDDEL,,,ÚJRA AZ LEHETEK AKI VOLTAM!!!!!! 
REMÉLEM.....HOGY A JUNIUSI LESZÁZALÉKOLÁSI FELÜLVIZSGÁLATRA MÁR NEM MEGYEK,,,MERT DOLGOZNI SZERETNÉK ÚJRA ....KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM..... 
Tisztelettel : Magdáné Ancus 2012.03.10. 

ÁGICA TÖRTÉNETE: 
Szeretném megosztani csodás javulásom történetét. 
Március 9.-én /pénteken/ Csilla bowenkezelést alkalmazott nálam. 
Két hete tartó tüdő-mellhártyagyulladás és egy kezdődő homlok-arcüreggyulladás volt a legnagyobb gondom. 
Meg ami ehhez hozzájárul /elhúzódó magas láz, átvirrasztott, átizzadt éjszakák, kőkemény köhögés, stb./ 
A kezelés után máris jobb lett a közérzetem. 
Átaludtam az éjszakát és nem voltam lázas. 
Másnap beindult egy hatalmas mennyiségű sűrű sárga-zöld orrfolyás, ez volt tegnap, éreztem és érzem ahogy tisztul a fejem és tüdőm. Ezen kívül nagy százalékban elmult a hátfájásom. 
Nem tudom még milyen kezeléseket csinált Csilla, de az egész szervezetemről azt lehet elmondani, hogy történik valami odabenn. 
Elvétve köhögök és a hangom is lassan a régi. 
Nagyon nagy tudása van és tudja, hova kell nyulni. Mai napon úgy érzem, hogy majdnem százas vagyok. 
Pedig tegnapelött már temettem magam. Nagyon szépen köszönöm és az Isten áldja meg Csillát, hogy rátalált erre a csodára és hogy hatalmas érzéke van hozzá. 
Mindenkinek csak ajánlani tudom teljes szivemből. 
Biztos vagyok benne, hogy rendbe fogja tenni a nyirokrendszer problémám, vese és pajzsmirigy gyengeséget, valamint a cisztákat is. 
Alig várom hogy ismét kezeljen, mert tudom hogy sok éve tartó gondoktól szabadít meg. Csak köszönni tudom, hogy ennyire lelkiismeretes, jó ember! 
Mindenki örülhet, aki rátalál erre a nem mindennapi teremtésre. 
Kívánok mindenkinek gyógyulást! 

JUDIT TÖRTÉNETE: 

Idén januárban egy közeli családtagomról súlyos betegség derült ki. Ez a hirtelen jött rossz hír annyira megviselt, hogy éjszakánként nem tudtam aludni és minden este begörcsölt a nyakam az idegességtől. 
Egy idő után már annyira kimerült voltam, hogy elmentem Csillagvirághoz tanácsért. Ő ajánlotta nekem a Bowen kezelést. 
Az első kezelés után 3 napig nem fájt a nyakam, utána viszont egész éjjel nem aludtam és jobban fájt mint addig összesen. 
Másnap már sokkal enyhébb volt a fájdalom, harmadnapra már szinte teljesen elmúlt. 
A negyedik nap után megszűnt. El sem akartam hinni, hogy ez a kínzó fájdalom, ami megkeserítette a napjaimat, eltűnt. Utána még egy kezelésen vettem részt és az álmatlanságom is elmúlt, azóta sokkal nyugodtabban tudok aludni. 

Szeretném megköszönni Csillának a sok segítséget, amit adott és hogy alkalmazta rajtam a Bowen technikát!! 

MARIKA NÉNI Adonyból!!! 

Köszönöm a kezeléseket! 
Már az első kezelés után jó véleményem volt. Mindent reményt vesztve jelentkeztem Csillánál. Évtizedek óta izületi problémáim vannak, és ez a közelmúltban térdműtéttel tetődzött, ami sajna nem éppen jól sikerült. Bár orvosilag feltöltötték, nem kis összegért ( 40.000 Ft-ért ) zselésítették, nagy piros foltok jelentek meg a lábamon. Csilla az első kezelésnél, megígérte, hogy a piros foltok el fognak tűnni és a bokáim sem fognak dagadni. Most pár héttel a kezelést követőn elmondhatom, hogy a foltok eltűntek a lábamról, a bokáim nem dagadnak és az izületeim sem fájnak.Hajlik a térdem és a kiskocsit, amit ahhoz kaptam, hogy járni tudjak már nem használom, csak akkor ha vásárolni megyek. Az esti cukor gyógyszeremet elhagytam és a fájdalom csillapítókat és az altatómat sem kell szednem:-) A Moksa Elixírtől a lelkem is jobb és sokkal vidámabb vagyok:-) Iszom a méregtelenítőt, amit Csilla javasolt és már 6 kg-ot fogytam... 
Csilla minden utasítását betartom, mert nekem nagyon fontos, hogy jobban érezzem magam. 
Most úgy érzem, hogy a térdprotézist is megúszom. 
Úgy tervezem, hogy havonta egyszer eljárok kezelésekre, mert a gyógyszerekre eddig is már sokkal többet költöttem. Szeretem ezeket az angyali kezeléseket. 
Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Bowenre! 

Köszönettel: Jánosiné Marika (Adony )

Időpont egyeztetés kezelésre

Jelentkezz be most!

+36 30 6395966

 

Szavazz az egészségre!!!

Pozitív megerősítéseket küldök, amik segítenek, ha elakadnál!

 

Iratkozz fel most a hírlevélre!

Név
E-mail
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot