Mit várhatsz el egy Bowen kezeléstől?

A lehető legjobbat mondhatnám, de hát ez nagyon szubjektív ki mit nevez a legjobbnak az életében:-) Ha beteg vagy, vagy éppen itt-ott fáj, orvoshoz mész, mert ezt szoktad meg.

Megvizsgálnak jó alaposan és felírják a gyógyszert, amit aztán szorgalmasan beszedsz és máris elmúlik minden fájdalom. ...a szervezeted öngyógyító erői meg értetlenül állnak a helyzet előtt, mintha egyetlen pillanat alatt munkanélkülivé válnának...új program kezd el futni, oké, nyomjuk el a tüneteket, ne érezze...és Te boldog vagy, mert már nem fáj!

A szervezeted túlélésre van berendezkedve, tehát minden helyzetben arra törekszik, hogy Neked jó legyen...ezért lenne jó, ha megtanulnád értelmezni a jelzéseket!

A jeleket Neked küldi s szervezeted és egyetlen egy gondolat, mindent felülír:

"Minden folyamat visszafordítható, amíg az ember szíve dobog" , mert a test egy dinamikusan változó rendszer és nagyon érzékenyen reagál a legkisebb figyelmeztetésekre is.

...ha érzékeny és apró jelekre is reagál, akkor Bowen...ami nem más, mint egy kötőszöveti információs manuális technika.

Szelíden figyelmeztet, hogy valami változást indítottunk el, hogy visszaálljon az eredeti egyensúlyi állapot.

...és mégsem úgy működik, mint a gyógyszerek, elindul a változás és azt érezni fogod, mert ahogy a folyamat visszafordul, annak általában érezhető jelei vannak!

Kicsit még jobban fáj, aztán jobb lesz, aztán itt is, ott is fáj, de jobb lesz...és egyszer csak azt veszed észre, hogy könnyebbé válik minden és már sehol sem fáj!

...ezt várhatod el egy Bowen kezeléstől...

A Bowen kezelés nem csoda, a Te tested a csoda, ahogy a nap 24 órájában tökéletes egységben végzi munkáját...és hogy nem vagy elég hálás neki?, hogy nem vigyázol eléggé rá?, hogy csak akkor foglalkozol vele, amikor már nagy a baj?

Ez elgondolkodtató mindenképpen, de tényleg!

Mi az az apró pici akadály ott a fejedben, hogy megértsd végre, hogy élhetnél fájdalmak nélkül egészségesen, de ebben aktívan részt kell venned...igen, tudom a páholyban szeretnél ülni, de közben a főszerepet játszod!

Mások életében ülhetsz a páholyban és szemlélődhetsz onnan, tanulhatsz tőlük, adhatsz nekik tanácsot, de a Tiedben a főszerepet játszod egy életen át...

Ha most úgy érzed van egészségügyi problémád, akkor ülj le és nézz szembe vele és keresd meg a megoldást, aktívan, mintha tényleg érdekelne mi van magaddal!

Fordítsd meg a folyamatot, zavard össze a világot, mosolyogj minden nap!

Gondolatok az öngyógyulás folyamatához!

- minden Bowen kezelésre a szervezet szubjektíven reagál

- a három alappillér az öngyógyulás útján: megértés, hit, cselekvés

- minden folyamat visszafordítható, amíg az ember szíve dobog

- mozogj naponta az életkorodnak, az egészségi állapotodnak megfelelően

- igyál megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékot

- gondolkozz pozitívan, ne fojtsd el az érzéseidet

- adj időt a szervezetednek az öngyógyulás folyamatához

- mindig kérdezz, értsd meg a Benned zajló folyamatokat!

( testi-szellemi-lelki szinten )

- Legyen HIT-ed, hogy jobb állapotba kerülsz!!!

Mosolyokkal teli csodákat!

Pető Csilla

diplomás Bowen alkalmazó

Időpont egyeztetés kezelésre

Jelentkezz be most!

+36 30 6395966

 

Szavazz az egészségre!!!

Pozitív megerősítéseket küldök, amik segítenek, ha elakadnál!

 

Iratkozz fel most a hírlevélre!

Név
E-mail
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot