Milyen garanciák vannak a Bowen kezelésre?

Kértél már garanciát magadtól az életedért?

Megosztanék pár gondolatot Veled!

Talán csak azért, hogy elgondolkozz Magadon, talán csak azért, hogy felnyisd Te is a szemét másoknak, talán csak azért, hogy meglepődj, vagy megbotránkozz, de egészen fel is háborodhatsz, vagy még egyet is érthetsz velem!

Évek óta rongálod a tested, csak Te tudod egészen pontosan, mióta nincs időd Magadra, miért nem figyelsz, a tested jelzéseire, miért nem iszol, ha szomjas vagy, miért nem eszel minőségi ételek, miért nem figyeled, milyen éppen az energiaszinted...napról napra pocsékabbul vagy, és amikor már elviselhetetlen, hogy nem alszol jól, hogy meghíztál, hogy nem tökéletes a keringésed, hogy fizikai fájdalmaid is vannak,akkor végre teszel magadért, elmész az orvoshoz! Remek!
 

Megállapítják, hogy milyen betegségeid vannak, ha mégsem találnak erre megfelelő leírást, akkor biztosan autoimmun beteg vagy,( autoimmun betegség: a szervezet önmaga ellen fordul...miért fordulsz Te önmagad ellen? ) ez egy nagy halmaza a betegségeknek és kapod a jobbnál jobb gyógyszereket, aminek még ennél is remekebb mellékhatásai miatt, újra orvoshoz mész,.és érzed, már is tettél valamit...talán egészen halványan dereng benned egy kicsi szikra, hogy talán változtatnod kellene az életmódodon....de erre még mindig nincs időd!

Szükség van az orvostudományra, mert vannak helyzetek, amikor igenis kell, de nagyon gyakran csak egy kicsi változtatás elég, hogy jobban érezd magad!

Az emberi szervezet, egy dinamikusan változó rendszer!!!, nem statikus, a sejtek képesek megújulni!!!, akkor képes vagy sejtszinten változni!!!

Elfojtott érzelmek?, amiket soha nem mondasz ki, amiről inkább tudomást sem szeretnél venni!
Sokat nem javul az állapotod, az ételmennyiséged a gyógyszerek mennyiségének növelésével csökkent és desszert helyett is gyógyszert eszel...ez azért remek, mert süteményt már nem kell enned...
Ha szerencsés vagy, akkor akad olyan jó barátod, aki szól, hogy van más megoldás is...talán meghallod, és akkor igazán szerencsés vagy, és keresel alternatív megoldásokat, ahol egészen mást hallasz mint eddig az orvosoknál!

Egy Bowen Alkalmazó nem diagnosztizál és nem gyógyít,(ez az orvos feladata) csupán oldja a testben felgyülemlett feszültségeket!

Egy amerikai orvos azt mondta: ha az emberek elmennének pár Bowen kezelésre, mielőtt orvoshoz jutnak, kiderülne, hogy sokkal kevesebb beteg ember van. Legtöbbször a stressz okozta feszültségeket érezzük a testünkben.
Egyszerre újra Te vagy a főszereplő! elmondom, hogy változtass, hogy a képes a szervezeted változni, hiszen a sejtek megújulnak és bármiből meggyógyulhatsz, mert a hit a legspeciálisabb gyógyszer!
 

...és Te megfontoltan azt a kérdést teszed fel nekem, milyen garanciát vállalok, hogy Te meggyógyulsz!?????
 

Te rongálod Magad, elfojtod az érzéseid, nem kezeld jól a konfliktusaid, az életmódoddal is problémák vannak...és a Te életedért, gyógyulásodért Tőlem kéred a garanciát?
Mit tettem én azért, hogy ebben az állapotba kerülj?
 

Egyet tudok, irányt mutatni, Bowennel segíteni, hogy a szervezeted öngyógyító mechanizmusa felébredjen!, de!!!!! neked kell továbbvinni a folyamatot! NEKED!!!!, 
- jah, hogy ez munkás? - igen!
- időigényes? - igen
- változtatással jár? - igen
- fájdalmakkal jár? - igen
- van garancia? - igen

Mi a garancia?????
A hited és a szervezeted intelligenciája!...és Te vagy a garancia! Ennél nagyobb garanciát hidd el, senki nem tud vállalni!...én sem!

Jelentkezz be állapotfelmérésre, kezelésre: 30/639 59 66 vagy bowen@kyara.hu e-mail címen lehetséges!

Ha nem hiszed járj utána!!!!

Mosolyokat, egészséget!
Pető Csilla 
Haladó Bowen Alkalmazó

Időpont egyeztetés kezelésre

Jelentkezz be most!

+36 30 6395966

 

Szavazz az egészségre!!!

Pozitív megerősítéseket küldök, amik segítenek, ha elakadnál!

 

Iratkozz fel most a hírlevélre!

Név
E-mail
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot