Miért nem szeretik az emberek az őszinteséget?

Bár fennem hangoztatja mindenki, hogy milyen fontos számára az őszinteség, de csak kevesen mondhatják el azt, hogy őszinte emberi kapcsolataik vannak!

Mindenki őszinte az Ő szintjén, de ez lehet, hogy éppen nem az a szint, amin éppen te is vagy...

Az őszinteség nem bonyolult képlet, csak éppen nem vagyunk hozzászokva, megfogalmazunk brilliáns mondatokat, aztán azt várjuk, hogy a másik ember kihámozza belőle vajon mit is akartunk mondani....
Talán a régmúltban, gyerekorodban történt veled olyan, hogy elmondtál valamit őszintén és azért büntetést kaptál, így az agy majd erre emlékszik és mivel újra a kellemetlenséget nem szeretnéd átélni, inkább hallgatsz vagy mellébeszélsz, vagy megpróbálod bebugyolálni, ahelyett, hogy kimondanád...

Ráadásul, ha nem mondod ki esélyed sincs arra, hogy változás jöjjön létre az emberi kapcsolataidban, így van csökken a beszélgetések száma, minősége, vagy elfordultok egymástól!

Igen tudom vannak olyan emberek is, akik nem kíváncsiak a véleményedre, mert nem szeretnének változtatni, őket hagyni kell!

Aki számodra értékes és fontos, rá mindig szánj időt, hallgasd meg, oszd meg vele a gondolataidat, nyíltan, kimondva mindent...

Miért fontos ez?
Amikor két ember kapcsolódik egymással, két Lélek kapcsolódik, ami a szavainkon túl, finom érzékeny hangolást igényel!
Olyan, mint amikor a kezedet megsimogatja egy tollpihe, puha bársonyos és kisimulnak a lelki gyűrődések....

Ha vannak ilyen emberek az életedben, akikkel így tudsz kapcsolódni, akikkel szabadon megélheted a létezés minden szintjét, akkor nagyon vigyázz rájuk...
Minden őszinte beszélgetés, minden kimondott érzés és gondolat és Lélekérintés magasabb szintre emeli a kapcsolatot és színessé varázsolja a Lélekszálat, ami összeköt benneteket.
Talán néha úgy érzed itt fenn fizikai síkon nem történik semmi, mégis ott mélyen benn, megtörténik minden, amikor egymás szemébe néztek!

Ehhez nyitottság kell, érzékenység, bizalom, egymás lelkéb nyitott teretlen terek, amit együtt töltötök meg, fénnyel és szeretettel!

Mindenkinek ilyen csodálatos kapcsolódásokat kívánok, Lélektől-Lélekig 

Pető Csilla
diplomás Bowen alkalmazó
író

Ha még nem olvastál bele a könyveimbe, látogass el az írói honlapomra!

www.petocsilla.com

 

Időpont egyeztetés kezelésre

Jelentkezz be most!

+36 30 6395966

 

Szavazz az egészségre!!!

Pozitív megerősítéseket küldök, amik segítenek, ha elakadnál!

 

Iratkozz fel most a hírlevélre!

Név
E-mail
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot