Márkus Elixír

Az elixír feltalálása, „megalkotása” évekkel ezelőttre nyúlik vissza. A kutatások alapján dr. Márkus István azt vette észre hogy hasonló élethelyzetben lévő emberek, hasonló betegségtüneteket produkálnak. Attól függően, hogy ki hogyan éli meg a lelki problémákat, fizikai szinten megjelennek a betegségek. 

Azoknál a betegeknél, akiknél nem érhető el, hagyományos orvosi módszerekkel javulás, valami olyan oknak kell lenni, ami szabad szemmel, fizikai szinten nem látható. 
Élethelyzeteink, melyben az érzelmeink a meghatározóak! 

Ji King – Jóskönyv, Változások könyve, mely az ókori Kína öt szent könyvének egyike, ie. 3000 évvel íródott, s használják a mai napig. Bölcseleti értéke vitathatatlan. Ebben szerepel 64 élethelyzet, mely felöli azt a 64 élethelyzetet, ami lefedik az emberek életében előforduló élethelyzeteket! 
Ez a 64 archetipikus élethelyzet nem kötődik történelmi korokhoz, és nem kötődik életkorhoz. 

Az Elixírben ehhez a 64 archetipikus élethelyzethez találunk információt! 
Egy olyan különleges készítményt állítottak össze, ami a XXI. századnak egy nagy találmánya. 
A Márkus Elixír egy olyan információs készítmény, amely segít abban, hogy az alapoknál rendbe tegye a szervezetben lévő blokkokat, problémákat, elakadásokat. 
Így választottunk szlogennek – vissza a gyökerekhez, hiszen mindent meghatároz, milyen gyökerek táplálnak bennünket, akár szellemi, akár lelki, akár testi síkon. 

Ár: 
7000 Ft

Kosár

A kosarad üres