A Márkus elixír

 

 

A Márkus Elixír egy magyar találmány, melyet Márkus István Márk hozott létre édesapja Dr. Márkus István, szülész - nőgyógyász- klinikai onkológus receptje alapján. 

Az elixír feltalálása, „megalkotása” évekkel ezelőttre nyúlik vissza. A kutatások alapján dr. Márkus István azt vette észre hogy hasonló élethelyzetben lévő emberek, hasonló betegségtüneteket produkálnak. Attól függően, hogy ki hogyan éli meg a lelki problémákat, fizikai szinten megjelennek a betegségek. 

Azoknál a betegeknél, akiknél nem érhető el, hagyományos orvosi módszerekkel javulás, valami olyan oknak kell lenni, ami szabad szemmel, fizikai szinten nem látható. 
Élethelyzeteink, melyben az érzelmeink a meghatározóak! 

Ji King – Jóskönyv, Változások könyve, mely az ókori Kína öt szent könyvének egyike, ie. 3000 évvel íródott, s használják a mai napig. Bölcseleti értéke vitathatatlan. Ebben szerepel 64 élethelyzet, mely felöli azt a 64 élethelyzetet, ami lefedik az emberek életében előforduló élethelyzeteket! 
Ez a 64 archetipikus élethelyzet nem kötődik történelmi korokhoz, és nem kötődik életkorhoz. 

Az Elixírben ehhez a 64 archetipikus élethelyzethez találunk információt! 
Egy olyan különleges készítményt állítottak össze, ami a XXI. századnak egy nagy találmánya. 
A Márkus Elixír egy olyan információs készítmény, amely segít abban, hogy az alapoknál rendbe tegye a szervezetben lévő blokkokat, problémákat, elakadásokat. 
Így választottunk szlogennek – vissza a gyökerekhez, hiszen mindent meghatároz, milyen gyökerek táplálnak bennünket, akár szellemi, akár lelki, akár testi síkon. 

Brandon Bays Jelenlét című könyvének egyetlen gondolata, segít megérteni, hogy a betegségek 95 %-a a lélekből indul ki, és hogyha különböző érzelmi problémáink vannak, azok hogyan hatnak fizikai szinten a testünkre. 

„Ha egy erős érzelmet, traumát, fájdalmas emléket elnyomunk, letuszkoljuk, elfojtjuk, a szőnyeg alá söpörjük, kémiai anyagok mérhető mennyisége szabadul fel a testben, amelyek blokkolni tudják az egyes sejt receptorokat. Ez a bezáródás megakadályozza a sejt természetes kommunikációját a többi sejttel, és ha ezt a bizonyos érzelmi problémát, vagy sejtemléket hosszabb időn keresztül elraktározódva hagyjuk a testünkben, a sejtjeinkben, a sejt receptorok zárva maradnak, és megbetegítik a test adott területét.” 

A Márkus Elixír segít abban, hogy ezeket a régi elnyomott sejtemlékek megszűnjenek, és magasabb szintre emeli a szervezet rezgésszintjét, ez által ezeket a régi elnyomott érzelmi traumákat felszabadítja, és hozzájárul ahhoz, hogy harmóniába hozza a szervezetet, kezdi mindezt az alapoknál! 

A Márkus Elixír abban segít, hogy mindenki eljusson ahhoz a valódi önmagához, akit nem az egója, a feje irányít, hanem lélek szinten meg tudjuk valósítani önmagunkat, rá találunk arra a valódi önmagunkra, akik valójában, vagyunk. 

A virágterápiából az információkat, a homeopátiából a potenciálást, az ütve-rázva technikát vették át, és ezt fejlesztették egy magasabb szintre, egy egyedi technológiával, mindennapos fogyasztásra. 

A virágok nem csodaszerek, nem ők gyógyítanak meg bennünket. Ők csupán az által, hogy megemelik a rezgésszámunkat, vagyis felemelnek minket a harmonikus rezgésszintre, hozzásegítenek, hogy testünkben ismét beinduljanak az öngyógyító folyamatok, és ez által elmúljanak kínzó érzelmi és testi fájdalmaink. 

Példa: Képzelj el egy skálát. Az egyik végén van a félelem, a rettegés, a másik végén a bátorság, a túlzott vakmerőség. Vagy az egyik végén az önbizalomhiány, a másik végén a nagyképűség, vagy a szeretet és a féltékenység. Ezen a skálán mind a 64 élethelyzetben tartunk valahol. 
A virágok a középpontba visznek minket, harmonizálnak. 
A fa rezgések földelnek. 
A szén pedig segít abban, hogy sejtjeink megújuljanak. 

A virág rezgés terápia azért hatásos minden ember esetében, mert lelkiállapotunknak, karakterünknek, és egyéniségünknek megfelelően specifikus, és személyre szabott terápiában részesülhetünk. 
Mindig saját magunkhoz viszonyítva állítja fel újra az elveszített harmóniánkat. 
A Márkus Elixír az életenergia áramlás akadályait szünteti meg a szervezetben. 
A szabályozás legmélyebb szintjén hat, a probléma gyökeréig nyúl le, így állítja be az egyensúlyt. 
Ami miatt világszenzáció ez a termék, hogy nem a tünetet kezeli, hanem az okot, úgy, hogy a szervezet, a magasabb rendű belső intelligencia dönti el, hogy melyik az a rezgés, amire a legnagyobb szüksége van. 

Tulajdonképpen, a betegség tüneteit produkáló embernek, a szabályozási rendszerének az éhsége fogja kiválasztani azt az információt, azt az alkotórészt az elixírből, amire szüksége van. 

A fel nem dolgozott lelki blokkok hagymahéj szerűen rakódnak egymásra. 
A Márkus Elixír ezeket oldja fel, legelőszőr azt, ami a legnagyobb, legfontosabb probléma, blokk az ember életében. 
A Márkus Elixírnek a nagy előnye, hogy még ezt a sorrendet is a szervezet határozza meg. 

Az Új Germán Medicina, választ ad a megbetegedések lefutására, a betegségek 
lelki- agyi-szervi összefüggéseire vonatkozóan, a konfliktushelyzetek felismerésére. 

Minden krónikus betegség hátterében, valamilyen olyan lelki folyamat áll, amivel nem tud mit kezdeni a beteg. Ami annyira készületlenül, hírtelen éri, annyira meglepi, annyira kilátástalannak látja a helyzetet, annyira nem tudja megosztani senkivel, hogy nem tud vele mást csinálni, mint elfojtani, úgy csinál mintha meg sem történt volna, át akar rajta lépni, de nincs hozzá programja, így elindul egy folyamat, és felszínre bukkan egy betegség. 

A szabályozás mélyétől, harmóniájától és egyensúlyától függ az, hogy normálisan, egészségesen működik-e a szervezet, úgy ahogy megszületett. 

A Hering szabály azt mondja ki, hogy minden információs terápia fentről lefelé, belülről kifelé, és időben visszafelé hat. 
Ez az időben visszafelé hatás, egy krónikus betegségnél azt jelenti, hogy ahány év alatt alakult ki a betegség a gyökerétől számítva, annyi hónap kell, hogy megoldódjon a probléma. 
Az elixírnél azt tapasztalták, valószínűleg a komplexsége miatt, hogy gyorsabban hat. 

Fizikai szinten is megjelenik az elixír hatása, a fájdalmak enyhülése, a betegségek elmúlása mellett, minden esetben, kivétel nélkül megváltozott a személyiségük, jó irányban. Nyitott, kiegyensúlyozott, jó kedvű, kreatív egyének válnak az emberekből. 

Így meg lehet teremteni egy olyan élethelyzetet, ahol az emberek egészségesek, türelmesek, elnézőek egymással, és anyagilag is bőségben élnek! 

Ezt tudja a Márkus Elixír! 

Hitedre csak addig van szükség, amíg letekered a kupakot és végre nekiállsz, 
hogy rendbe tedd a lelked...és lépj vissza a gyökereidhez! 

Az Elixírt itt tudod megrendelni!

https://csillagbowen.com/m%C3%A1rkus-elix%C3%ADr-0

Ha regisztrálni szeretnél, mert kedvezményesen szeretnél hosszútávon vásárolni, akkor azt itt teheted meg:

https://markuselixir.com/petocsilla 

 

Időpont egyeztetés kezelésre

Jelentkezz be most!

+36 30 6395966

 

Szavazz az egészségre!!!

Pozitív megerősítéseket küldök, amik segítenek, ha elakadnál!

 

Iratkozz fel most a hírlevélre!

Név
E-mail
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot