A lelki mérgek ölnek! - avagy miért káros a negatív kommunikáció!!!

Dilemmáztam sokáig, sokat, hogy írjak e erről avagy sem, de aztán a mérleg nyelve abba az irányba billent, hogy írok róla!

Ez a téma, most főleg a Schobert ügy kapcsán jött elő, elég nyomatékosan bennem, mert az még csak hagyján hogy gyök2 a stílusa, de amiket mondott az sokkal súlyosabbkárokat okozott, mint pár kiló plusz, akár 30 kg is! és éppen ezért támdták őt annyian vissza!

Az emberi agy arra van beprogramozva, hogy túlélj, tehát ha támadás ér, ahogy ez érte az anyákat és nőket, kétféle védekezési mechanizmus van, ami aktiválódik, az egyik a fuss, a másik az üss!
Elfutni senki nem tudott, mert az információ elérte őt, a másik az üss, amit csak annyit eredményezett, hogy aki tudta visszatámadta és úgy, ahogy az adott pillanatban meg tudta ezt tenni...
Elgondolkodtam azon is, hogy például miért nem azzal példálózott, hogy ha egy férfi elhízik, potenciazavarai lesznek, de nyílván sokkal inkább a nők azok, akik az ő célközönsége....

Mit is ért el vele? Egy csomó embert maga ellen fordított, de ha tudná azt, hogy a hízás, van akinek a védelmet szolgálja, mert bántották, így hát lesznek olyanok is, akik még inkább védelmet szeretnének is talán hízni is fognak.

...mert Norbertünk akár tudatában van, akár nincs, a kimondott szavak, a tudalattiban ott munkálkodnak és nem teheti meg sem ő, sem más, hogy így mérgezzen embereket, és közben fennen hangoztatja, hogy ő csak jót akar!
Sokkal inkább üzlet ez, mint bármi más!
Hogy a fenébe juthat valakinek eszébe, ha már ilyen nagy guru, hogy félelemkeltéssel akarjon jó útra terelni embereket!
Az emberi lélek sérülékeny, törékeny és nagyon mély nyomokat hagynak ezek a negatív gondolatok!

Addig amíg valaki nem találja meg magában a motivációt ahhoz, hogy változtasson, addig csak ideig óráig tart, hogy a változás létrejöjjön és ha megszűnik a külső motiváció tárgya, már vissza is tér a régi szokásaihoz!

Szóval ha valaki igazán segíteni akar másoknak, akkor a belső motiváció megtalálásában kell segíteni őt és nem abban, hogy félelmet kelt benne!

A plusz ebben a történetben még annyi, hogy a világ amiben élünk, sokkal többször kapargatja a felszínt , mint amennyiszer érinti a mélységeket, hódít a szilikon mell, a feltöltött száj, a műszempilla, a műkaja, gyorsan oldódjon...kissé műízű, de fogyasztható...

Nincs időnk semmire, rohanunk, ahelyett, hogy megállnánk, időt szánnánk egymásra, elfogadnánk a természetes szépséget, elfogadnánk azt, hoa valaki szül, megváltozik a teste, a bőre, ahogy öregszünk megjelenneka ráncaink, de azok csak arról árulkodnak, hogy élünk, hogy életet adtunk, hogy nehézségeink voltak, hogy voltak nehéz pillanataink, hogy sírtunk hogy nevettünk, hogy éltünk és élünk....Emberek vagyunk, akiknek nem csupán fizikai teste van, hanem lelke, érzelmei....
Sok sérülést hordozunk...
Vannak olyan mondatok, amik még gyerekkorból ott vannak a tudatalattinkban és nem is hisszük, mennyi problémát okoznak ezek akár felnőttként is!

Hiszem, hogy felnőtt emberként mindenki képes arra, hogy változtasson, ha szeretne...ha nem megy egyedül, akkor megtalálja azt a segítőt, aki támogatni tudja a változás útján, olyan embert, aki képes arra, hogy alázattal, szeretetel adjon támogatást!

Kívánom mindenkinek, ha megszületetett benne az elhatározás a változtatáshoz, találja meg azt a személyt, akivel együtt tud működni!

Az pedig, hogy egy nő vonzó és szexi, nem csupán a tökéletes test formájából fakad, sokkal inkább, test-lélek- kisugárzás harmóniájából!

Léleképítő, boldog kapcsolódásokat kívánok mindenkinek!
Pető Csilla

Mi a véleményetek erről az írásról? Kíváncsian várom a gondolataitokat!

Időpont egyeztetés kezelésre

Jelentkezz be most!

+36 30 6395966

 

Szavazz az egészségre!!!

Pozitív megerősítéseket küldök, amik segítenek, ha elakadnál!

 

Iratkozz fel most a hírlevélre!

Név
E-mail
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot