Hókusz - pókusz hol legyen a fókusz?

Hókusz - pókusz hol legyen a fókusz?

Magyarország, nem csupán az elhízás tekintetében vezet, de elsők között vagyunk abban, hogyan lehet negatívan gondolkozni, irigynek lenni és profin panaszkodnak is az emberek!

Most a koranavírus kapcsán is, találkoztam olyanokkal, akik a tudatosság útját járják, és mégis kiírja azt a fb oldalára, hogy ne pánikolj, ami ugye azt jelenti, hogy pánikolj, mert az a drága Univerzum nem ismeri a nemet, szóval amikor tagadsz valamit, azzal azt erősíted! Ne pánikolj helyett inkább használd azt a kifejezést, hogy maradj nyugodt! - mert például az pozitív!

Az emberek általában nem abba rokkannak bele, hogy nehéz helyzetekbe kerülnek, sokal inkább abba, hogy félnek és kimerülnek!

Ha te rendben vagy, lelkileg, szellemileg és testileg is, akkor képes vagy arra, hogy másokat támogass!, ha nem vagy rendben, akkor mindenkit, aki körülötted van, megpróbálod majd lenyomni, mint a bélyeget.

Törekedj arra, hogy mindig tartsd tistán az elmédet a negatív gondolatoktól, a lelkedet a negatív érzelmektől, a testedet tápláld minőségi ételekkel, és mozogj, hogy fitt legyél!

Higgyétek el nekem, sok nehézségen mentem keresztül az életemben, de anyukám mindig azt tanította, hogy túl jutok majd ezen is és jobb lesz.
Igaza lett és most ha visszagondolok a nehéz időszakokra, csak is végtelen hálát érzek, mert ezek által válhattam azzá, aki ma vagyok.

Naponta hallom a klienseimtől, hogy jól érzik magukat nálam, hogy szeretnek velem beszélgetni, mert valami olyat kapnak, amivel ők is töltekezni tudnak.

Fogj egy lámpást a kezedbe és mutass utat másoknak, mert biztos vagyok abban, hogy mindenki tanítója lehet valakinek, annak az embernek, akinek éppen az te példamutatásodra, energiádra van szüksége.

A legnagyobb nehézségben is van jó, amit észre kell venni...
Értem én, hogy most azt gondolod, hogy kizárt, mert ami xar az xar, de hidd el egy kis gyakorlással menni fog....

Ha a pozitív dolgokon van mindig a fókusz, akkor még több jó tud érkezni az életedbe...

Tudom, hogy senkinek nem vígasz, hogy mások sokkal rosszabb helyzetben is lehetnek nálad, és mindenkinek a saját kisujja fáj a legjobban, de mindig gondolj arra, hogy van kiút és mindig van megoldás mindenre, pontosabban mindenre is!

Minden ember a saját Sorsáért felelős, és csak akkor tud ezen tartósan változtatni, ha ezzel szembenéz és felvállja azt, hogy ő a felelős mindenért, nem helyezi ki a felelősséget, féjre, feleségre, főnökére stb.

Talán ez a fejlődés, a felnőtté válás útja! Igen, igen tudom, van akinek könnyű és van akinek még könnyebb, de minden sejteddel teremted az életed!

Jah, hogy eddig a drámatagozatra jártál? Sebaj, bármelyik pillanatban dönthetsz úgy, hogy másik tagozatot választasz!

...mert a főszerep a tied, a szereplőket is te választod magad mellé, hát csak egy jó casting kell!!!

Írj a továbbiakban egy boldog életet, amiben bőség van!, ha most magyarázatokat kezdesz keresni, akkor mégsem értettél meg semmit! Mondom semmit!

Kezdd el ma életed új kalandját boldogan!
Légy hálás mindenért, ami nehézség azért is...és mutasd meg magadnak csakazért is, hogy mennyire jó vagy!

Hoppá! Hókusz - pókusz és már a boldog életen a fókusz!

Boldog teremtéseket!
Ölellek 

Pető Csilla

Ha érdekelnek az írásaim, ha kellenek a mankók, akkor olvass bele a könyveimbe amik támogatnak az új úton, a boldogságod útján 

www.petocsilla.com

 

 

Időpont egyeztetés kezelésre

Jelentkezz be most!

+36 30 6395966

 

Szavazz az egészségre!!!

Pozitív megerősítéseket küldök, amik segítenek, ha elakadnál!

 

Iratkozz fel most a hírlevélre!

Név
E-mail
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot