Gerincsérv gyógyulása Bowennel - Rita története

Szeretnék veled hétről hétre újabb és újabb pozitív Bowenes pozitív tapasztalatokat megosztani!
Ha neked nincs is ilyen problémád, küldd tovább kérlek azoknak, akik szeretnének nyitni, egy mellékhatásmentes hatékony módszer felé!
 
SŐT!
Mindenkinek jószívvel tudom ajánlani prevenció céljából!
Sokkal egyszerűbb addig tenni magunkért még jól vagyunk és naponta tenni egy lépést azért, hogy még jobban lehessünk!
 
 
Kedves Csilla!
 
Ígéretem szerint küldöm a pár sort a Bowennel kapcsolatos tapasztalataimról!
Februárban, pár hét derékfájást követően erős, kisugárzó fájdalom jelentkezett a jobb lábamban, alig tudtam menni, nem tudtam lépcsőzni, nem bírt el a lábam futás közben, fájt az ülés, a háton és a hason fekvés. Egyik pillanatról a másikra nehézzé váltak a mindennapok. Sajnos már ismertem a tüneteket egy korábbi porckorongsérv miatt, és el is mentem gyógytornára, ami eddig mindig segített, de most sem a gyógytorna, sem a gyulladáscsökkentő gyógyszer nem használt, csak egyre fájdalmasabb és nehezebb lett a mozgás. Nagyon elkeseredtem, mert szerettem volna jól teljesíteni és beilleszkedni az új munkahelyemen, nagyon hiányzott a sport és a jóga is, ami fontos része az életemnek, és folyamatosan kialvatlan voltam a fájdalom miatt, és a családi programokat is aszerint kellett szervezni, hogy mit bír a derekam.
Az egyik kedves jógaoktatóm ajánlotta Csillát, én pedig minden lehetőséget szerettem volna kipróbálni, ami segít elkerülni a kiújult porckorongsérvemmel a műtétet, amit addigra már mindenki az egyetlen gyógymódnak tartott.
Megnéztem a honlapot, és már másnap hívtam is Csillát időpontért. Innen kezdődött az én utam a  Bowennel a gyógyulásért. Az első kezelések még nem sokat enyhítettek a fájdalmon és a lábamba sugárzó tüneteken, de tudtam és hittem, hogy valami elindult bennem, változom. Meg akartam gyógyulni, és Csilla segítségével tettem is ezért. Ahogy telt az idő és hétről hétre mentem a kezelésekre, egyszer csak azt vettem észre, hogy már tudok hason feküdni, hogy már lassan pár lépést tudok futni, hogy pár percre tudok háton is feküdni, hogy újra tudom végezni a gyógytorna gyakorlatokat, ez óriási eredmény és öröm, ha az ember hónapokig képtelen rá, mert a teste nem tudja kivitelezni a korábban annyira természetes mozdulatokat. Nyárra szinte teljesen tünetmentes lettem, és hálával gondolok Csillára és a  Bowenre, hiszen ha tavasszal a műtét mellett döntök, és nem adok esélyt ennek a nagyszerű móds zernek, még mindig csak a rehabilitációs utókezeléseknél tartanék.
Ehhez képest visszatérhettem az aktív mindennapokhoz, a jógához, újra tudok jógaórákat is tartani, és az új munkahelyemen sem kellett több hónapos betegszabadságra mennem, a családi programokon is újra jókedvvel és fájdalom nélkül tudok részt venni.
Mindenkinek szívből ajánlom, hogy adjon egy esélyt ennek a mellékhatások nélküli módszernek, és higgyen magában, adjon időt, hogy beindulhassanak a gyógyulás folyamatai, és hagyja, hogy a teste, lelke visszatérjen egészséges állapotába.
Rita

Mosolyokkal teli egészséges életet!

Pető Csilla

diplomás Bowen alkalmazó

Ha időpontot szeretnél: 30/639 59 66-os számom tudsz kérni!

Időpont egyeztetés kezelésre

Jelentkezz be most!

+36 30 6395966

 

Szavazz az egészségre!!!

Pozitív megerősítéseket küldök, amik segítenek, ha elakadnál!

 

Iratkozz fel most a hírlevélre!

Név
E-mail
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot