A Bowen egyedisége

 

A BOWENT NE KEVERJÜK ÖSSZE MÁS ALKALMAZÁSOKKAL!!! 

A Bowen Technika új fogalom a test kezelését illetően nem származtatható más módszerekből, nem is hasonló semmilyen más fizikális terápiához: 

Az elmozdult csontok rendszerint maguktól helyreállnak – annak ellenére, hogy egyáltalán nem használunk izület- vagy csontmanipulációt, mint pl. kiropraktika esetében. 

Megszünteti az izmok feszültségeit, és helyreállítja a normális nyirokkeringést – annak ellenére, hogy az izmokat nem gyúrjuk össze, mint a masszázsban. 

A meridiánok azonnali javulást mutatnak – annak ellenére, hogy a munka fókusza nem az energiarendszeren van, és nem hasonlít sem az akupuntúrához sem az akupresszúrához. 

Gyakoriak a pszichikai változások – annak ellenére, hogy nem szükséges érzelmi válaszokat kiváltani, mint az elme-test terápiákban. 

A Bowen Technika egyszerűsége és könnyű alkalmazása révén igen jó szolgálatot tesz nagyon érzékeny és súlyos állapotok kezelésében, pl. operációk utáni rehabilitácó vagy mozgáskorlátozottság esetében. Ez a technika nemcsak belgyógyászati, orthopédikus , sebészeti és idegrendszeri problémák körében, de akár pszichoszomatikus panaszok esetén, a terhes- és csecsemőgondozásban, illetve a szülészet területén alkalmazható. Az Angol Szülészek Társasága elismeri a Bowen technikát és brillánsnak tartja újszülöttek számára. 

A Bowen Technika egy igazi klinikai munkaeszköz, ami kizárólagos- és kiegészítő terápiaként is sikerrel alkalmazható más gyógyászati kezelések mellett. 

Rengeteg egészségügyi, orvosi, ápolói tevékenységgel foglalkozó szakember, például fizioterapeuták, gyógytornászok, masszőrök, chiropraktorok, kórházi nővérek, szülészek és bábaasszonyok, homeopaták, orvosok és fogorvosok sajátították el, illetve alkalmazzák ezt a technikát tevékenységük kiegészítéseként. 

A Bowtech egy nagyon tiszteletteljes, manipulációk nélküli, nem betolakodó kiegészítő módszer amelynél a sérülésveszély gyakorlatilag nulla. 

A Bowtech alkalmas bárki kezelésére, a újszülöttektől kezdve a gyermekeken, várandós mamákon, az élsportolókon át az öregekig az akut és krónikus betegekig.

Időpont egyeztetés kezelésre

Jelentkezz be most!

+36 30 6395966

 

Szavazz az egészségre!!!

Pozitív megerősítéseket küldök, amik segítenek, ha elakadnál!

 

Iratkozz fel most a hírlevélre!

Név
E-mail
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot