Pető Csilla blogja

Adventi időszakra

Advent első vasárnapjára ❤
A pillanat törtrésze alatt változott meg minden márciusban.
A szeretetre vigyázni kell, az nem változhat....
A szeretet feltölt, összeköt, melegít, boldogságot hoz a szürke hétköznapokra.
A szeretet van és fontos, hogy elmond, megtedd,hogy megöleld, hogy érezzék azok, akiket szeretsz!
Tovább a teljes cikkhez >>> about Adventi időszakra>

Miért fontos a mozgás? A mozgás élettani hatásai!

Amíg mozgás van élet van! 

A mozgás nem azért kell, mert valaki azt mondja mozognod kell! Milliónyi pozitív élettani hatása van, annak viszont, ha nem mozogsz, milliónyi negatív élettani hatása van!

Ehhez nem kell kvantumfizikusnak lenni, sőt semmilyen diploma sem kell hozzá! Ha végigondoljuk azt, hogy amit rendszeresen és jól használunk, az sokáig életképes marad, amit viszont nem használunk az leépül!

Milyen pozitzív élettani hatása van a mozgásnak? ( főleg ha kardió mozgásokat végzünk: ilyen lehet a gyalogás, biciklizés, futás, úszás ) Tovább a teljes cikkhez >>> about Miért fontos a mozgás? A mozgás élettani hatásai!

Azok a fránya kifogások! - neked van ilyen?

Valljuk be őszintén kinek nincs? Jó esetben tisztában kell lenned azzal, hogy te vagy az életed teremtője! Tied a felelősség is!

Még ebben az esetben is előfordul néha, hogy kicsúszik egyszer-egyszer, hogy áááá, én ezt nem tudom megcsinálni!, na bumm!

Képzeld el, vannak olyan emberek akiknek viszont nem csupán néha fordul elő ilyen, hanem mindig is!...és egy idő után már meg sem lepődnek, hogy nekik tényleg semmi, de semmi nem sikerül!

- nincs időm rá! - ha szeretnéd, akkor teremtesz rá időt! Tovább a teljes cikkhez >>> about Azok a fránya kifogások! - neked van ilyen?

Szavazz az egészségre!

Minden ember számára, ha megfelelő az értékrendje, a legfontosabb az egészsége!

Az egészségnek is több összetevője van, testi, lelki és a mentális egészség, avagy nagyon fontos az is, milyen gondolatokat erősítünk magunkban nap, mint nap!

Mi tartozik a testi egészséghez?

- mit és hogyan étkezünk

- milyen mennyiségű és minőségű folyadékot fogyasztunk

- mennyi és milyen minőségű a pihenésünk

- mit és mennyit sportolunk mozgunk?

Mi tartozik a lelki egészséghez?

- milyen érzések vannak bennünk Tovább a teljes cikkhez >>> about Szavazz az egészségre!

Bowenes találkozások - Anna

Szia Csilla! A nagynéném Zsuzsa, gyöngyösi. Te ott voltál egy egészség napon. Zsuzsa is. Nekem panaszom volt, ha leültem, nem volt annyi erőm, hogy felálljak, a térdeimben nem volt erő. Megkaptam a telefonszámodat és mentem hozzád Gyöngyösre, kezelésre.. Emlékszem a kezekéseidre, nagyon jol esett. Az első után, mennem kellett a mosdoba, és csoda volt hogy fel tudtam állni, kapaszkodás, fájdalom bélkül! Boldogságot éreztem, és azota is.. Nem tért vissza a fájdalmam! Köszönöm szépen Csilla, és Boven kezelés miatt hálás vagyok! Puszi Kovács Anna Tovább a teljes cikkhez >>> about Bowenes találkozások - Anna

Hogyan erősíti a Bowen kezelés az immunrendszered?

Testünk önmaga legjobb doktora! – vallotta Tom Bowen!

A koronavírus kapcsán kialakult helyzetben a legtöbb emberre még a megszokottnál több és nagyobb súly nehezedett!

Az ilyen és ehhez hasonló helyzeteket, testünk stresszként regisztrálja. A negatív érzelmeink tovább gyengítették és gyengítik az immunrendszerünket! Tovább a teljes cikkhez >>> about Hogyan erősíti a Bowen kezelés az immunrendszered?

Oldalak